Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

«Ξεμπρόστιασμα» από Βάσω Λασκαράκη: «Στην Πολυκατοικία έπαιρνα ψίχουλα, τα λεφτά ήταν ελάχιστα σε σχέση με άλλους»

«Μιλάμε για δεκαπλάσια η διαφορά, στην ίδια σειρά, με τα γνωστά ονόματα»

28 Νοεμβρίου 2023 22:37
«Ξεμπρόστιασμα» από Βάσω Λασκαράκη: «Στην Πολυκατοικία έπαιρνα ψίχουλα, τα λεφτά ήταν ελάχιστα σε σχέση με άλλους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα έμμεσο «ξεμπρόστιασμα» προέβη η Βάσω Λασκαράκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για το ρόλο της στην Πολυκατοικία. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έπαιρνε ψίχουλα και τα λεφτά ήταν ελάχιστα σε σχέση με άλλους.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έκανα δοκιμαστικά, έκανα κάστινγκ, με είχαν πάρει για κάποιες δουλειές που μετά όμως ακυρώθηκαν και συνέβησαν διάφορα από το 2005 μέχρι το 2008. Δεν με πτόησε όμως τίποτα. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Το 2008 έπαιζα έναν μεγάλο ρόλο στη σειρά «Έρωτας» του ΑΝΤ1 και τότε είχα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη και είχα πει ότι θα πάω σε κάποια δοκιμαστικά. Είχα πάει σε πολλά εκείνον τον καιρό και ο ένας με έστελνε στον άλλον. Περνούσα δηλαδή από τις ταινίες στα θέατρα και από τα θέατρα στην τηλεόραση».

«Μέχρι που έφτασα στην Πολυκατοικία όπου και με έψαχναν από την εταιρεία παραγωγής, γιατί ήταν να κάνω ένα άλλο σίριαλ στο MEGA το οποίο δεν είχε γίνει. Έτσι λοιπόν πήγα μαζί με πολλές άλλες κοπέλες και κάναμε τα δοκιμαστικά για την Λουκία.

«Τα λεφτά της Πολυκατοικίας ήταν ελάχιστα το επεισόδιο, ανάλογα με το τι έπαιρναν οι άλλοι. Μιλάμε για δεκαπλάσια η διαφορά, στην ίδια σειρά, με τα γνωστά ονόματα. Εγώ έπαιρνα ψίχουλα. Για μένα όμως τον μήνα ήταν ένα πολύ σημαντικό ποσό» συμπλήρωσε, επίσης, η Βάσω Λασκαράκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share