Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Όμηρος Ευστρατιάδης για Σταμάτη Γαρδέλη: «Είναι αδικία για ένα αυθαίρετο που έκανε στο Πόρτο Γερμενό - Το κράτος είναι άδικο»

«Μιλάμε, φίλοι είμαστε και δεν είναι δημιούργημα βιντεοταινίας αλλά ήταν δημιούργημα του Γιάννη Δαλιανίδη στον κινηματογράφο».

28 Νοεμβρίου 2023 19:51
Όμηρος Ευστρατιάδης για Σταμάτη Γαρδέλη: «Είναι αδικία για ένα αυθαίρετο που έκανε στο Πόρτο Γερμενό - Το κράτος είναι άδικο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Τρίτη (28/11). Ο σκηνοθέτης κλήθηκε να τοποθετηθεί τόσο για την περιπέτεια ψυχικής υγείας του Σταμάτη Γαρδέλη όσο και δημοσίευμα που αναφέρθηκε στους «ηθοποιούς της βιντεοκασέτας». «Είναι αδικία για ένα αυθαίρετο που έκανε στο Πόρτο Γερμενό. Το κράτος είναι άδικο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμηρος Ευστρατιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Γιατί η γενιά της βιντεοταινίας έκανε τους ηθοποιούς της ψυχοπαθείς; Αυτό εννοεί ο κύριος που έγραψε αυτό το άρθρo; Κατ’ αρχήν τα ονόματα αυτά (σ.σ. Ρένα Παγκράτη, Σταμάτης Γαρδέλης) δεν είναι ονόματα της βιντεοκασέτας.

Είναι ονόματα του κινηματογράφου από το ’77 μέχρι το ’85. Οι περισσότερες ταινίες που βγήκαν σε βίντεο ήταν κινηματογραφικές και αυτός που έγραψε το θέμα ήταν άσχετος ο άνθρωπος. Γιατί τώρα έχουν μάθει όλοι οι δημοσιογράφοι και γράφουν τις ταινίες του ’80 ως βιντεοταινίες. Δεν είναι βιντεοταινίες».

«Μία δουλειά έκανα μόνο με τον Σταμάτη Γαρδέλη, συνεργάστηκα πάρα πολύ καλά μαζί του στο «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 1″. Δεν έχω συνεργαστεί άλλο μαζί του. Μιλάμε, φίλοι είμαστε και δεν είναι δημιούργημα βιντεοταινίας αλλά ήταν δημιούργημα του Γιάννη Δαλιανίδη στον κινηματογράφο».

«Κάθε πίεση εξαρτάται πως την εισπράττει κάθε άνθρωπος. Για τον Σταμάτη, αν όλα αυτά που έχει πάθει είναι αλήθεια, είναι αδικία. Για ένα αυθαίρετο που έκανε στο Πόρτο Γερμενό, με τους τόκους και αυτά; Το κράτος είναι άδικο» πρόσθεσε, ακόμα, ο Όμηρος Ευστρατιάδης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share