Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Νόνη Δούνια: «Δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν με ευχαριστεί, προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες»

«Από τη στιγμή που δεν επανεκλέχτηκα, έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στη δουλειά. Θέλω να είμαι χαρούμενη όταν πηγαίνω στη δουλειά μου. Η δουλειά μου έτσι κι αλλιώς δεν είναι η ζωή μου»

28 Νοεμβρίου 2023 19:29
Νόνη Δούνια: «Δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν με ευχαριστεί, προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Νόνη Δούνια και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν με ευχαριστεί, προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες» ανέφερε χαρακτηριστικά για το βιοπορισμό της.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Κώστα Τσουρό. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο σύζυγό της.

«Από τη στιγμή που δεν επανεκλέχτηκα, έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στη δουλειά -και θέλω να εργάζομαι και βιοπορίζομαι. Οπότε είπα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά που ξέρω να κάνω, ποια είναι αυτή, η τηλεόραση. Άνοιξα το τηλεφωνάκι μου και πήρα 10 τηλέφωνα. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μετά από 2 μέρες, έκανα ένα πολύ ωραίο ραντεβού με τον Κώστα και τα βρήκαμε από το πρώτο μας ραντεβού», είπε η Νόνη Δούνια και τόνισε στη συνέχεια:

«Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που θεωρώ ότι το πώς τα βλέπω εγώ τα πράγματα έχει τεράστια σημασία. Δεν θέλω κάτι να αποδείξω στον εαυτό μου, θέλω απλά να εργάζομαι σε ένα ωραίο περιβάλλον.

Θέλω να είμαι χαρούμενη όταν πηγαίνω στη δουλειά μου, θέλω να γυρίζω πίσω χαρούμενη. Η δουλειά μου έτσι κι αλλιώς δεν είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να λέω… πω πω τώρα έχω την εκπομπή. Προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες, να σερβίρω τον κόσμο, να μιλάω και να γελάω. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν θέλω να κάνω κάτι, το οποίο δεν με ευχαριστεί. Είμαι εκεί».

«Ερωτήθηκα επειδή έφυγα από την τηλεόραση ως παρουσιάστρια και γύρισα σε ένα πάνελ, θεώρησαν κάποιοι ότι αυτό είναι υποβιβασμός. Εμένα δεν με αφορά καθόλου αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω καλά τη δουλειά μου, να την κάνω με αξιοπρέπεια, να περνάω καλά», σημείωσε η Νόνη Δούνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share