Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Κατάθεση ψυχής από Λάκη Λαζόπουλο: «Πρέπει να δείξεις τη διαφορετικότητα σου, να την επιβάλεις αν χρειαστεί και να χάσεις»

«Εκείνο που δεν είναι μέσα στο παιχνίδι είναι η σιωπή και η βουβαμάρα και το "καλό παιδί" που εμένα δεν μου αρέσει».

28 Νοεμβρίου 2023 19:00
Κατάθεση ψυχής από Λάκη Λαζόπουλο: «Πρέπει να δείξεις τη διαφορετικότητα σου, να την επιβάλεις αν χρειαστεί και να χάσεις»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέροντας πως «πρέπει να δείξεις τη διαφορετικότητα σου, να την επιβάλεις αν χρειαστεί και να χάσεις».

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην καλλιτεχνική του διαδρομή και τις μετωπικές συγκρούσεις καθώς και στην απουσία της κωμωδίας από την μικρή μας οθόνη. Με την ευκαιρία, ο ίδιος φέρεται να επιστρέφει στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξέρεις κανέναν άνθρωπο που αγαπιέται και να μην χτυπιέται; Λογικό είναι αυτό, δεν είναι αφύσικο. Αν ξαναζούσα την ζωή μου, θα τα έκανα όλα ίδια γιατί αυτό είναι μέρος μιας διαδρομής.

Δηλαδή δεν μπορείς να πεις ότι αυτό το μέρος είναι ανώμαλο ή κακός ο δρόμος. Δεν γίνεται. Τις μετωπικές συγκρούσεις θα τις έκανα οπωσδήποτε γιατί ξέρεις ότι εκεί είναι απέναντι σου αυτό που θα συγκρουστείς. Αν δεν συγκρουστείς, δεν μπορεί να παραχθεί ούτε καινούργια σκέψη ούτε δημιουργική σκέψη ούτε και θα θυμάται κανείς».

«Η παρεξήγηση είναι αυτή που μένει στην ιστορία. Δηλαδή πρέπει να δείξεις την διαφορά σου, να δείξεις την διαφορετικότητα σου, να την επιβάλεις αν χρειαστεί και να χάσεις. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Εκείνο που δεν είναι μέσα στο παιχνίδι είναι η σιωπή και η βουβαμάρα και το «καλό παιδί» που εμένα δεν μου αρέσει».

«Από την τηλεόραση μού λείπει η κωμωδία. Ωραίο είναι και το δράμα γιατί μ’ αρέσει πάρα πολύ που έχουν επιστρέψει οι ηθοποιοί στην τηλεόραση γιατί ήμουν πάντα υπέρ των σειρών, δεν μπορώ τα ριάλιτι» συμπλήρωσε, επίσης, ο Λάκης Λαζόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share