Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Κατάθεση ψυχής από Μπέσσυ Μάλφα: «Είμαι τόσο ερωτευμένη με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση που δεν με νοιάζει αν με απατήσει»

«Έχω εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που αγάπησα. Τον αγαπώ τόσο πολύ που δεν είναι αυτό που θα καθορίσει τη σχέση μου μαζί του πλέον»

28 Νοεμβρίου 2023 17:24
Κατάθεση ψυχής από Μπέσσυ Μάλφα: «Είμαι τόσο ερωτευμένη με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση που δεν με νοιάζει αν με απατήσει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη η Μπέσσυ Μάλφα για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, αναφέροντας πως είναι τόσο ερωτευμένη μαζί του, που δεν την νοιάζει αν την απατήσει.

Η Μπέσσυ Μάλφα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, και μεταξύ άλλων μίλησε για τους γονείς της και την οικογένειά της. Παράλληλα, αυτός είναι ο γιος της.

Όπως υπογράμμισε για τους γονείς της η ηθοποιός «οι γονείς μου έδιναν απλόχερα αγάπη και ήταν πολύ ανοιχτά μυαλά, ο πατέρας μου ήταν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και η μητέρα μου ζωγράφος. Οι γονείς μου στερήθηκαν πολλά για να σπουδάσουν εμένα και τον αδελφό μου, έχω φυλαγμένους ακόμη τους πίνακες της μητέρας μου. Εύχομαι να τους εκθέσω».

Δείτε επίσης: Ξεκάθαρος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Σειρές σαν το Milky Way θα πρέπει να προωθούνται στα σχολεία»

Για την προσβολή, η Μπέσσυ Μάλφα επεσήμανε «την προσβολή την αντιμετωπίζω με ευθύτητα. Εάν μου πουν “σε ξέρω, είσαι η γυναίκα του Φατσέα”, λέω “συγγνώμη, είστε και κυρία, δεν είμαι γυναίκα κανενός”. Στο “γυναίκα Φατσέα” απαντώ “ονομάζομαι Μπέσσυ Μάλφα, ο σύζυγος μου είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης”. Το 2023 κανένας δεν ανήκει σε κανέναν, είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες που πρέπει να παλεύουμε για το κοινό καλό».

Η Μπέσυ Μάλφα τόνισε ότι “όταν γέννας παιδιά, μαθαίνεις να έχεις υπομονή” και όπως ανέφερε, είχε ενημερωθεί νωρίς από τον γυναικολόγο της για την επιλόχειο κατάθλιψη και όταν ένιωθε πως της «χτυπούσε» την πόρτα, έλεγε στον εαυτό της να χαλαρώσει.

Σχετικά με την απιστία, τόνισε ότι «δεν ξέρω πλέον πως θα αντιδρούσα σε μία απιστία, είμαι μεγάλη, παίρνω τη ζωή έτσι όπως είναι τώρα. Έχω εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που αγάπησα. Τον αγαπώ τόσο πολύ τον Γεράσιμο, που νομίζω ότι η απιστία δεν με νοιάζει, δεν είναι αυτό που θα καθορίσει τη σχέση μου μαζί του πλέον».

Για την τηλεόραση, είπε «στις δυσκολίες πίστευα ότι κάτι θα βρούμε, ό,τι κι αν ήταν αυτό. Όταν έχεις παιδιά φυσικά και θα πάω να κάνω οποιαδήποτε δουλειά, δεν θα το παίξω καλλιτέχνης. Δεν έβγαλα πάρα πολλά χρήματα από την τηλεόραση, δεν έκανα πολλά σίριαλ, απλά τα δείχνουν συνέχεια. Ήμουν νέα ηθοποιός, δεν έπαιρνα εκατομμύρια. Δεν γνωρίζω γιατί δεν είμαι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, κάποιες προτάσεις που ήρθαν για γκεστ εμφανίσεις τις αποδέχτηκα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share