Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι ιδιόρρυθμος, όχι τρελός αλλά ιδιαίτερος! Έκανε ένα απονενοημένο διάβημα να μπει στο ψυχιατρείο χειριστικού χαρακτήρα»

«Δεν μπήκε στο ψυχιατρείο, γιατί θεώρησε ότι τα έχει χαμένα. Το έκανε για να πιέσει το σύστημα ότι με έχετε οδηγήσει στην αυτοκτονία»

28 Νοεμβρίου 2023 13:50
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι ιδιόρρυθμος, όχι τρελός αλλά ιδιαίτερος! Έκανε ένα απονενοημένο διάβημα να μπει στο ψυχιατρείο χειριστικού χαρακτήρα»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε σήμερα (28/11) την άποψή του για τον Σταμάτη Γαρδέλη, μέσα από το Super Κατερίνα, στον απόηχο της νοσηλείας του σε ψυχιατρική κλινική εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών που τον πίεσαν το τελευταίο διάστημα.

«Ο Σταμάτης Γαρδέλης, τον ξέρω γιατί ο γιος μου έμενε στην ίδια πολυκατοικία μαζί του και μου έλεγε συνέχεια για αυτόν… αν τσακώνεται, αν πάει και κοιμάται στο αμάξι του.

Μετά ο Σταμάτης βγήκε στα πράγματα και τον παρακολούθησα και στη Φάρμα που πήγε αλλά και αναλυτικά σε συνεντεύξεις. Έτσι τον κατάλαβα», είπε σε πρώτο χρόνο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ο Σταμάτης είναι ένας άνθρωπος ιδιόρρυθμος, όχι τρελός αλλά ιδιαίτερος. Μου είναι θελκτικός να πιω καφέ μαζί του, να του μιλήσω. Αν είχα τη δυνατότητα να του κάνω μία συνέντευξη, θα μιλούσα μαζί του για τα πάντα», ανέφερε εν συνεχεία ο παρουσιαστής για τον γνωστό ηθοποιό.

«Έκανε ένα απονενοημένο διάβημα να μπει στο ψυχιατρείο χειριστικού χαρακτήρα»

«Έχω την εντύπωση ότι ήρθε σε αδιέξοδο, νιώθει αδικία να του παίρνουν το μοναδικό πράγμα που του έχει απομείνει. Όλες αυτές τις συμμετοχές τις κάνει για οικονομικούς λόγους και έκανε ένα απονενοημένο διάβημα να μπει στο ψυχιατρείο χειριστικού χαρακτήρα», σχολίασε επιπλέον ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν μπήκε στο ψυχιατρείο, γιατί θεώρησε ότι τα έχει χαμένα. Το έκανε για να πιέσει το σύστημα ότι με έχετε οδηγήσει στην αυτοκτονία. Το σίγουρο είναι ότι το θέμα του ήρθε στην επιφάνεια και μπορεί να το αξιοποιήσει με θετικό τρόπο. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και την πιστεύω κατά 80-90%», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share