Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

«Ρε Γιώργο, δεν μπορείς να μειώσεις έναν άνθρωπο με τις αηδίες που λες...» - Κόλαφος ο Αχιλλέας Μπέος κατά Λιάγκα (Video)

«Σε όλη τη Θεσσαλία είμαι ο μοναδικός Δήμαρχος που ξαναβγήκα μετά την καταστροφή. Αν αυτό δεν λέει κάτι Γιώργο μου... ξύδι»

28 Νοεμβρίου 2023 11:28
«Ρε Γιώργο, δεν μπορείς να μειώσεις έναν άνθρωπο με τις αηδίες που λες...» - Κόλαφος ο Αχιλλέας Μπέος κατά Λιάγκα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος τα έβαλε με την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας πως ο παρουσιαστής και η ομάδα του λένε βλακείες.

Παράλληλα, ακόμα ένα ξέσπασμα για τους ομοφυλόφιλους είχε ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέροντας πως «ούτε η θρησκεία μας, ούτε ως Έλληνες αποδεχόμαστε αυτό το θέμα. Είναι μία μειοψηφία, αλλά δε θα το επιβάλουν κιόλας».

«Ρε Γιώργο, δεν μπορείς να μειώσεις έναν άνθρωπο με τις αηδίες που λες...»

Πιο συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος είπε: «Τόσο αυτοί που συμμετέχουν στην εκπομπή έχουν αδικήσει την πόλη του Βόλου. Ελπίζω και εύχομαι να διορθώσουν. Αν έχουν κάτι προσωπικό με εμένα, να χτυπήσουν εμένα. Κάντε ένα οδοιπορικό αν είστε μάγκες και να πάει ο Γιώργος στις άλλες περιοχές της Θεσσαλίας. Θα κλάψει. Και μετά να δει τον Βόλο. Εμείς έτσι απαντάμε στα σχόλια.

Όταν αναφέρεται σε εμένα, και λέει για ανθρώπους πως ό,τι κι αν τους πεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν την άποψή τους για εμένα, είναι άνθρωποι που έχουμε δουλέψει μαζί και κάνουμε παρέα, και κάθεται και λέει αηδίες… Ότι δεν με ανέφερε ο Οικονομόπουλος στην παρουσίαση μαζί με τον Αργυρό. Να ρωτήσετε τον Νίκο Οικονομόπουλο την άποψή του για εμένα.

Άρα λοιπόν, ρε Γιώργο, με αυτό που κάνεις δεν βγάζεις είδηση… ούτε μπορείς να μειώσεις έναν άνθρωπο με τις αηδίες που λες. Όταν υπάρχει αδικία, όλοι οι άνθρωποι στενοχωριόμαστε. Πόσω μάλλον ένας άνθρωπος όπως είμαι εγώ που αδικείται ενώ έχει προσφέρει τόσα πολλά. Θα μου πεις… Πουλάς ρε Δήμαρχε. Ναι αλλά πουλάω… Πες τις αλήθειες».

Στη συνέχεια, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε: «Να πω λοιπόν στον Γιώργο και στην εκπομπή και σε όλα αυτά τα αγόρια που συμμετέχουν εκεί και στα κορίτσια. Σε όλη τη Θεσσαλία είμαι ο μοναδικός Δήμαρχος που ξαναβγήκα μετά την καταστροφή. Αν αυτό δεν λέει κάτι Γιώργο μου… Και σε αυτούς που είναι εκεί, δεν πα να λέτε ό,τι θέλετε. Ξύδι. Δεν έχετε κοντά κάνα σούπερ μάρκετ άμα δεν σας αρέσει; Και ειδικά αυτός ο Περρής, τι φοβερός τύπος είναι. Ελπίζω αν είναι μάγκας να μην τα κόψει αυτά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share