Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Σταμάτης Γαρδέλης: Πήρε εξιτήριο από το «Δαφνί» - Πού βρίσκεται μετά τη νοσηλεία του στην ψυχιατρική κλινική (Video)

Όσα αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον αγαπημένο ηθοποιό

28 Νοεμβρίου 2023 10:03
Σταμάτης Γαρδέλης: Πήρε εξιτήριο από το «Δαφνί» - Πού βρίσκεται μετά τη νοσηλεία του στην ψυχιατρική κλινική (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξελίξεις έχουμε με την υγεία του Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο «Δαφνί», με τον Σπύρο Μπιμπίλα να αποκαλύπτει ότι ο ηθοποιός έλαβε εξιτήριο.

Πιο αναλυτικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε στο «Happy Day» έκανε γνωστό, πως ο ηθοποιός είναι καλύτερα, πήρε εξιτήριο από την κλινική και πλέον είναι στο σπίτι του. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την αποκάλυψη του αδερφού του για την κατάσταση της υγείας του.

«Είμαι στενoχωρημένος γιατί εγώ του πρότεινα να αγοράσει αυτό το κτήμα» - Μετανιωμένος ο Γιάννης Νέζης για τον Σταμάτη Γαρδέλη (Video)

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Νέζης για τον Σταμάτη Γαρδέλη λέγοντας ότι είναι στενoχωρημένος γιατί αυτός του πρότεινε να αγοράσει αυτό το κτήμα. Παράλληλα, ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη νοσηλεία του στο Δαφνί, μιλώντας στο τηλέφωνο με τον δημοσιογράφο Αλκίνοο Μπουνιά και την εκπομπή «T-Live».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» κι αρχικά, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχηθώ στον Σταμάτη να πάνε όλα καλά και να έχει υγεία, θεωρώ πως είναι κάτι προσωρινό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι στενοχωρημένος, γιατί εγώ του πρότεινα να αγοράσει αυτό το κτήμα που έχει το εξοχικό του. Δεν είναι αυθαίρετο το οικόπεδο, αν κάτι είναι αυθαίρετο, είναι το κτίσμα. Για να αγοράσει ένας ηθοποιός ένα σπίτι, μπορεί να δουλεύει μια ζωή ολόκληρη».

Όσο για τη φιλία του με τον ηθοποιό, αλλά και τον Αίαντα Μανθόπουλο, δήλωσε: «Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Σταμάτη και με τον Αίαντα Μανθόπουλο. Ο Αίας είχε ένα ιστιοπλοϊκό και πηγαίναμε βόλτες, όπως και στο Πόρτο Γερμενό πήγαινα και έβλεπα τον Σταμάτη. Ο Σταμάτης ήταν ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς μας, αυτός κι ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Είναι άδικο και προσβλητικό να μην παίζει. Κανενός δεν είναι επιλογή το να μη δουλεύει. Το "δεν παίζω" δεν υπάρχει για έναν ηθοποιό. Οι ηθοποιοί δεν είναι εφοπλιστές».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share