Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Τώρα ταξιδεύει μόνος του» - Συντετριμμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον θάνατο του Μάνου Καμπίτη (Video)

«Η σημερινή εκπομπή αφιερώνεται στον άνθρωπο που ταξίδεψα μαζί του σε όλο τον πλανήτη. Καλό ταξίδι φίλε μου»

28 Νοεμβρίου 2023 09:48
«Τώρα ταξιδεύει μόνος του» - Συντετριμμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον θάνατο του Μάνου Καμπίτη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι συντετριμμένος καθώς πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ο καλός του φίλος Μάνος Καμπίτης. Tο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας (27/11) ήταν αφιερωμένο στον σκηνοθέτη του «Όμορφου Κόσμου», ενώ στην έναρξη της εκπομπής προβλήθηκε ένα μήνυμα του παρουσιαστή προς τον καλό του φίλο.

«Τώρα ταξιδεύει μόνος του»

«Η σημερινή εκπομπή αφιερώνεται στον άνθρωπο που ταξίδεψα μαζί του σε όλο τον πλανήτη. Και τώρα ταξιδεύει μόνος του. Μάνο Καμπίτη καλό ταξίδι φίλε μου» έγραφε το μήνυμα και στη συνέχεια προβλήθηκαν φωτογραφίες του Μάνου Καμπίτη.

Μετανιωμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Απατούσα! Υπήρξα αμαρτωλός. Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη σε κάποιες περιπτώσεις» (Video)

Σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera. Ο παρουσιαστής μίλησε για την απιστία και παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν υπήρξε αμαρτωλός κι έκανε λάθη που δεν θα ήθελε να επαναλάβει. Παράλληλα, για τη δική του μάχη με τα κιλά είχε μιλήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Απατούσα! Υπήρξα αμαρτωλός. Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη σε κάποιες περιπτώσεις»

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε: «Υπήρξα αμαρτωλός πάρα πολύ! Απατούσα. Έχω ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από κάποιες περιπτώσεις σχέσεων. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φύγει από τη σχέση ή τον γάμο τους, και δεν βρίσκουν το κουράγιο να το πουν ή περιμένουν να το πει ο άλλος. Δεν είναι ζωή αυτό, είναι μαρτύριο, το να φοβάσαι μην χτυπήσει το μήνυμα, μην χτυπήσει το τηλέφωνο. Ήθελα να πω ότι τα λάθη του παρελθόντος που έκανα, δεν θα ήθελα να τα επαναλάβω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share