Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

«Πάνω στον μήνα έπαθα την πρώτη κρίση πανικού! Ξέσπασα σε κλάματα ενώ οδηγούσα για το θέατρο...» - Κατάθεση ψυχής από την Βάσω Λασκαράκη

«Έπειτα από δέκα μήνες που θήλαζα αποκλειστικά, βρέθηκα να κάνω και τηλεόραση και θέατρο, με αποτέλεσμα να λείπω από το σπίτι και το παιδί μου 15 ώρες...»

28 Νοεμβρίου 2023 08:42
«Πάνω στον μήνα έπαθα την πρώτη κρίση πανικού! Ξέσπασα σε κλάματα ενώ οδηγούσα για το θέατρο...» - Κατάθεση ψυχής από την Βάσω Λασκαράκη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η Βάσω Λασκαράκη για τις κρίσεις πανικού που πέρασε αλλά και τη ψυχοθεραπεία που έκανε. Επίσης, «έσπασε» την σιωπή της η Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Την ψυχοθεραπεία την ξεκίνησα ορμώμενη από την κρίση πανικού που έπαθα λίγο αφότου ήρθε η Εύα στη ζωή μου. Ήταν μια εποχή που αποφάσισα να κάνω και θέατρο, γιατί πίστευα ότι δεν θα είχα άλλες προτάσεις. Ξαφνικά όμως βρέθηκα να έχω πάρα πολλές και επέλεξα τελικά να κάνω το Σόι»

«Πάνω στον μήνα έπαθα την πρώτη κρίση πανικού! Ξέσπασα σε κλάματα ενώ οδηγούσα για το θέατρο...»

Και πρόσθεσε στο περιοδικό Vita: «Έπειτα από δέκα μήνες που θήλαζα αποκλειστικά, βρέθηκα να κάνω και τηλεόραση και θέατρο, με αποτέλεσμα να λείπω από το σπίτι και το παιδί μου 15 ώρες και πάνω στον μήνα να πάθω την πρώτη κρίση πανικού, ξεσπώντας σε κλάματα ενώ οδηγούσα για το θέατρο»

Και συνέχισε λέγοντας η Βάσω Λασκαράκη: «Στους δύο μήνες ζήτησα παραίτηση από το θέατρο. Με συγκράτησαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, που μου είπαν: Βάσω, δεν είσαι μόνο μάνα, έχεις και τη ζωή σου. Έτσι αποφάσισα να ολοκληρώσω τη σεζόν αλλά είπα ότι δεν θα έκανα ξανά θέατρο μέχρι να το επιλέξω συνειδητά. Κι έτσι φτάσαμε στο 2023».

«Συνεχίζεις να με εκθέτεις»: «Πάγωσε» η Μίρκα Παπακωνσταντίνου με τη Βάσω Λασκαράκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη βρέθηκε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και «πάγωσε» με την αποκάλυψη της παρουσιάστριας, αναφέροντας πως συνεχίζει να την εκθέτει. Τι συνέβη;

Πιο συγκεκριμένα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «έχω δυο τρεις φίλους, δικούς μου, που τους παίρνω τηλέφωνο και λέω πολλά. Μιλάω ατελείωτα στο τηλέφωνο, είναι γνωστό αυτό».

Τότε η Βάσω Λασκαράκη συμφώνησε σε αυτό, δηλώνοντας πως «το ξέρω» και η αγαπημένη της συνάδελφος «προδόθηκε» για την επικοινωνία με τον σύζυγο της. Παράλληλα, δείτε τι έκανε έξαλλη τη Βάσω Λασκαράκη.

Μ.Π.: Είπες το ξέρω;

Β.Λ.: Κατ’ αρχάς σε έχω πιάσει να μιλάς με τον άντρα μου, τρεις τέσσερις φορές στο τηλέφωνο.

Μ.Π.: Και συνεχίζεις να με εκθέτεις.

Β.Λ.: Βρήκα αντίζηλο, τώρα, από τότε που σας έχω γνωρίσει όλο πίτσι – πίτσι! Όλη την ώρα συνεννοείστε για κάτι.

Μ.Π.: Θα έπρεπε. Είναι ένας άνθρωπος, που θα μπορούσα σε μια άλλη ζωή… Το λέω ανοιχτά. Μου αρέσει γενικά.

«Δεν περνάω καλά, πια» ομολόγησε, με χαμόγελο, η Βάσω Λασκαράκη για να δώσει συνέχεια στη ροή του απολαυστικού αυτού διαλόγου στο νέο επεισόδιο για το Break στον ΣΚΑΪ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share