Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Καθηλώνει η Ελένη Γερασιμίδου για το έμφραγμα: «Ήταν στεναχώρια καλά κρυμμένη...»

«Νιώθεις πολύ πόνο στο στήθος. Πήγαμε στο νοσοκομείο και εκεί δεν με άφησαν ούτε στην τουαλέτα να πάω»

26 Νοεμβρίου 2023 12:34
Καθηλώνει η Ελένη Γερασιμίδου για το έμφραγμα: «Ήταν στεναχώρια καλά κρυμμένη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και καθήλωσε, μιλώντας για το έμφραγμα που υπέστη και κάνοντας λόγο για καλά κρυμμένη στεναχώρια.

«Πριν πάθω το τελικό έμφραγμα είχα ενοχλήσεις. Όλα έγιναν μετά τη φωτιά. Προφανώς ήταν στεναχώρια καλά κρυμμένη. Στεναχωριόμουν αλλά προσπαθούσα να μην το δείξω. Μείναμε ένα διάστημα στο θέατρο, στην αυλή. Πήγα για διάγνωση και μου είπαν πως είναι από το στομάχι. Ένα βράδυ έγινε και πήγα στο νοσοκομείο. Ήμουν στο φεστιβάλ της ΚΝΕ. Εκεί έγινε και όταν πέρασα από τη πύλη άρχισα να πονάω. Νιώθεις πολύ πόνο στο στήθος. Πήγαμε στο νοσοκομείο και εκεί δεν με άφησαν ούτε στην τουαλέτα να πάω» αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε πως από τα 42 της ενώ είχε υπόταση, έκανε υπέρταση όταν αρρώστησε η αδελφή της και στα 51 της εμφανίστηκε διαβήτης τύπου 2, και άρχισε να προσέχει πολύ και με δίαιτα, και να γυμνάζεται όσο μπορούσε.

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε πως μετά το έμφραγμα άλλαξε κάποιες διατροφικές της συνήθειες, έκοψε το κάπνισμα και ξεκίνησε να περπατάει περισσότερο. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη που έκανε για τον γαμπρό της.

Δείτε το βίντεο

Ελένη Γερασιμίδου κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Δεν μπορώ να είμαι φίλη με έναν άνθρωπο που…»

Για τον Λάκη Λαζόπουλο είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια η Ελένη Γερασιμίδου στην κάμερα της εκπομπής «Με το καλημέρα». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην φιλία που… είχαν μεταξύ τους και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν κάνουν, πλέον, παρέα.

Με την ευκαιρία δείτε την άγνωστη κόρη του Λάκη Λαζόπουλου, που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Ελένη Γερασιμίδου κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Δεν μπορώ να είμαι φίλη με έναν άνθρωπο που…»

«Είναι μια παλιά φιλία, αλλά τώρα δεν υπάρχει φιλία από την πλευρά μου. Δεν έχουμε μαλώσει, αλλά με συγχωρείτε πάρα πολύ, αλλά για μένα το κόμμα μου είναι η ζωή μου ολόκληρη, είναι αυτά που πιστεύω, είναι αυτά που θέλω να δω να γίνονται. Δεν είμαι εχθρός, βεβαίως, αλλά δεν μπορώ να είμαι φίλη με έναν άνθρωπο που τόσο άδικα έχει πολεμήσει το κομμουνιστικό κόμμα. Αυτό και τελειώσαμε», είπε χαρακτηριστικά, και κατόπιν πρόσθεσε «Τον θαυμάζω, συνεργαστήκαμε καλά, αλλά μέχρι εκεί. Καλή παρέα να έχει, με τους ανθρώπους που κάνει παρέα και με τους κύκλους του κι εγώ με τους δικούς μου. Εγώ αισθάνομαι καλά με τους συντρόφους μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share