Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Κατάθεση ψυχής από τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο: «Δεν έκανα παιδί γιατί είναι σκλαβιά»

«Είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Ήθελα την ελευθερία μου»

25 Νοεμβρίου 2023 08:13
Κατάθεση ψυχής από τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο: «Δεν έκανα παιδί γιατί είναι σκλαβιά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε καλεσμένος Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων προέβη σε μια κατάθεση ψυχής και ανέφερε πως δεν έκανε παιδί, γιατί είναι σκλαβιά. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έκανα παιδί γιατί δεν ήθελα να έχω αυτή την ευθύνη. Είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Όχι, ήθελα την ελευθερία μου. Με το παιδί είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη. Ένα υπέροχο συναίσθημα αλλά είναι και μια σκλαβιά».

«Είναι πολύ εγωιστικό αυτό αλλά έτσι είμαι. Αυτός είμαι, τι να κάνουμε; Την χάρηκα πάρα πολύ την ελευθερία μου, δεν έχω παράπονο καθόλου. ούτε από την ελευθερία μου ούτε από τη ζωή μου. Μπορώ να το πω, τώρα που είμαι πολύ προχωρημένης ηλικίας, πως έχω περάσει μια ευτυχισμένη ζωή».

«Και γίνεσαι ευτυχισμένος και το προκαλείς και είναι και τύχη. Όλα μαζί. Δηλαδή δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω. Ποιος δεν θα ήθελε να διαλέξει να είναι ευτυχισμένος; Δεν είναι όμως τόσο απλό, δεν μπορείς να το διαλέξεις και να πεις «ναι, εγώ τώρα θα είμαι ευτυχισμένος».

Ε, δεν γίνεται. Πρέπει να είσαι και τυχερός» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στο talk show με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24.

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Ο εγγονός της Κατίνας Παξινού

«Δεν την φώναζα ποτέ γιαγιά. Την αποκαλούσα πάντα “Παξινού” και τον Μινωτή “Αλέκο”. Δεν ξέρω γιατί. Στα γράμματά της η γιαγιά μου υπέγραφε “Σε φιλώ, σε λατρεύω, η Παξινούλα σου”, είπε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο ηθοποιός και θυμάται πως η μεγαλύτερη του ευχαρίστηση όταν γύριζε από το σχολείο ήταν να της κρατάει τα λόγια για τους ρόλους της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share