Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για Κασσελάκη: «Μου θυμίζει την ιστορία με τα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια»

«Θα μου κλώτσαγε για πρόεδρος παντού, ο οποιοσδήποτε εμφανίζεται σαν ένας αστεροειδής και πέφτει πάνω σε ένα κόμμα μέσα σε δυο μήνες και αναλαμβάνει πρόεδρος»

24 Νοεμβρίου 2023 10:49
Κόλαφος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για Κασσελάκη: «Μου θυμίζει την ιστορία με τα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόλαφος ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέροντας πως του θυμίζει την ιστορία με τα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε πως η ιστορία με τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, η ξαφνική άνοδός του, του θυμίζει εκείνη με τα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια. Με την ευκαιρία, δείτε την αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε ερώτηση δημοσιογράφου.

«Ξέρετε τι μου θυμίζει; Δε μιλάω καθόλου αρνητικά για τον κύριο Κασσελάκη, μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, αν και ξαναλέω δε μου βγάζει μια πολιτική οντότητα ακόμη. Μου θυμίζει την ιστορία τότε με την Αννίτα Πάνια, τα παρατράγουδα – έτσι λεγόταν η εκπομπή – , που βγάλανε όλοι από ένα τραγούδι, και μετά πηγαίναν όλοι σε ένα μαγαζί, και ο κόσμος πήγαινε και άκουγε τα παρατράγουδα.

Πηγαίνανε μέσα σε ένα μαγαζί μέχρι και 2000 άτομα για να ακούσουν αυτά τα παιδιά να τραγουδάνε. Με ποιον να τα βάλω; Με αυτά τα παιδιά και να τους πω γιατί τραγουδάτε; Μα τα παιδιά αυτά, για τους λόγους που θέλησαν τραγούδησαν, και από κάτω ο μαγαζάτορας έβλεπε 2000 άτομα να πηγαίνουν να τους ακούνε.

Καμιά σύγκριση με παρατράγουδα με τον κύριο Κασσελάκη. Καμία σχέση. Δεν ξέρω. Δώστε μου χρόνο να μάθω είπε, και οι άλλοι του δώσανε. Τώρα αν μάθει ή όχι, αυτό θα το κρίνει η ιστορία. Θα μου κλώτσαγε για πρόεδρος παντού, ο οποιοσδήποτε εμφανίζεται σαν ένας αστεροειδής και πέφτει πάνω σε ένα κόμμα μέσα σε δυο μήνες και αναλαμβάνει πρόεδρος, είναι σαν να μου λες να αναλάβω ένα εστιατόριο τώρα, το ανέλαβα, το έκανα, απέτυχε γιατί δεν ξέρω να είμαι επιχειρηματίας. Επιχειρηματίας, όλοι έχουμε κάποια λεφτά, πουλήσαμε δυο χωράφια. Πας επιχειρηματίας και δεν ξέρεις τι σου γίνεται» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του οποίου προβλήθηκε το εν λόγω απόσπασμα ζήτησε από τον Βαγγέλη Περρή που είναι συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου να σχολιάσει τα λεγόμενα του παρουσιαστή του The 2Night Show.

«Απλό είναι αυτό που είπε και νομίζω ότι συμφωνούμε αρκετοί σε αυτό το πράγμα. Λέει ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζουν αποδοχή εκ μέρους του λαού. Οι ίδιοι το εισπράττουν ως ότι τους αποθεώνουν, ενώ στην πραγματικότητα οι άλλοι τους βλέπουν για να σπάνε πλάκα και πάνε στον επόμενο. Υπάρχει κόσμος που επιλέγει κάποιον να διασκεδάσει ή και σαν ηγέτη μερικές φορές… Δεν τον θεωρεί ο Γρηγόρης ευτελές προϊόν (σ.σ. τον Στέφανο Κασσελάκη), είναι ένα προϊόν, το οποίο κάθε μέρα που περνάει γίνεται και πιο φτηνό».

«Το φτηνό δεν είναι κακό, το φτηνιάρικο είναι κακό» είπε και έκλεισε το θέμα ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share