Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Κατάθεση ψυχής από Μελέτη Ηλία για τα ναρκωτικά: «Εγώ στάθηκα τυχερός και γλίτωσα, δε μετανιώνω που μίλησα δημόσια»

«Θα μπορούσα για ένα “τσικ” αυτή τη στιγμή να μην είμαι αυτός που είμαι και να μην είμαι καν στη ζωή»

24 Νοεμβρίου 2023 09:50
Κατάθεση ψυχής από Μελέτη Ηλία για τα ναρκωτικά: «Εγώ στάθηκα τυχερός και γλίτωσα, δε μετανιώνω που μίλησα δημόσια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Μελέτης Ηλίας, μιλώντας για τα ναρκωτικά. Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως στάθηκε τυχερός και γλίτωσε, ενώ δε μετανιώνει που μίλησε δημόσια.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε συνέντευξη ο Μελέτης Ηλίας, η οποία μάλιστα προβλήθηκε χθες, Πέμπτη 23/11.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε άλλα θέματα, ο ηθοποιός μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, το έντονο φλερτ με την παρουσίαση, αλλά και τις δηλώσεις του για τη χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη μεγατόνων Μελέτη Ηλία για την γυναίκα του: «Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό αμέτρητες φορές»

«Αναλύω τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς που συμμετέχω ανά τέταρτο. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν σε κάποιο κανάλι και θα ανέλυα τα νούμερα τηλεθέασης. Η καλλιτεχνική μου ζωή θα ήταν τελείως διαφορετική αν δεν ήμουν ο Σάββας από το Σόι.

Το Σόι ήταν μία τομή για έμενα, η ζωή μου πριν και μετά. Ήταν λάθος εξαρχής να σπουδάσω λογιστής. Ακόμα και τώρα που μου αρέσει η στατιστική, στο κομμάτι της λογιστικής είμαι σκράπας», είπε σε πρώτο χρόνο ο Μελέτης Ηλίας.

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί σχετικά με την παρουσίαση εκπομπής, ο Μελέτης Ηλίας αναφέρει: «Επέλεξα ορθώς να μην παρουσιάσω το Total Black Out γιατί δε θα προλάβαινα να δω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο Τόνι Σφήνος στο 5χ5. Ήμουν στο τσακ να παρουσιάσω το Cash Or Trash.

Το να υποδύεσαι έναν ρολό στην παρουσίαση έχει ενδιαφέρον, το ίδιο και το να είσαι ο εαυτός σου, όμως το θέμα είναι τι αντίκτυπο θα έχει στον κόσμο. Οποιοσδήποτε μπορεί να δοκιμάσει το οτιδήποτε και να κριθεί από το αποτέλεσμα, αρκεί να το τολμήσει».

Ο Μελέτης Ηλίας είπε στη συνέχεια: «Η Βάσω Λασκαράκη είναι τελειομανής σε σημείο εκνευριστικό για έμενα. Αν ήμασταν ζευγάρι, δε θα άντεχα πάνω από έναν μήνα.

Πριν γνωρίσω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έλεγα ‘αμάν αυτός ο Τσιμιτσέλης, τι κάνει πια αυτός;’. Ο Γιάννης είναι πολυεργαλείο, του βγάζεις το καπέλο».

Ο Μελέτης Ηλίας, στο τέλος, ανέφερε: «Δε μετανιώνω που μίλησα δημοσία για την χρήση των απαγορευμένων ουσιών.

Εγώ στάθηκα τυχερός που γλίτωσα, γιατί θα μπορούσα για ένα “τσικ” αυτή τη στιγμή να μην είμαι αυτός που είμαι και να μην είμαι καν στη ζωή. Η χρήση των ουσιών είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένα παιδί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share