Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Καθηλώνει η Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν είπα ποτέ "γιατί σε μένα". Η πίστη με κρατάει στη ζωή σαν αληθινή Χριστιανή» (video)

«Αν δεν ήταν ο Θεός δε θα μπορούσα να ανέβω στην κορυφή»

23 Νοεμβρίου 2023 18:43
Καθηλώνει η Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν είπα ποτέ
Από Εύη Κουρίδου

Αναδρομή στην πορεία της ζωής της έκανε η Βέφα Αλεξιάδου, εξιστορώντας όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τηλεμαγείρισσα ανέφερε: «Η ζωή μου ήταν τόσο ωραία και μαύρισε με τον θάνατο του άντρα μου και των κορών μου. Ήταν ερωτευμένος, με ζήλευε. Και όταν έφυγε, έφυγε με το όνομά μου στα χείλη του. Έπεσα σε κατάθλιψη. Η πίστη με κρατάει στη ζωή σαν αληθινή Χριστιανή. Ό,τι έκανε ο Χριστός όταν κατέβηκε στην Γη. Τα καλά και τα κακά δεχούμενα, βαδίζουμε με το κεφάλι ψηλά τον δρόμο που είναι αποκλειστικά για εμάς.

Δείτε επίσης: Αυξέντιος Καλαγκός: «Πρώτα είναι ο Θεός και μετά ο γιατρός. Χωρίς πίστη δεν υπάρχει νόημα στη ζωή» (video)

Δεν είπα ποτέ “Γιατί σε μένα;”. Είναι η μεγαλύτερη αμαρτία να το πεις. Το κλάμα μου και τον πόνο μου ήταν μέσα στο σπίτι μου. Δεν φόρεσα ούτε μαύρα γιατί δεν τα εγκρίνω. Η ζωή συνεχίζεται, δεν σταματάει. Έχω έναν πολύ ωραίο επίλογο στο βιβλίο μου. “Ήσουν πάντα εκεί” και αναφέρομαι στον Θεό. Αν δεν ήταν αυτός δεν θα μπορούσα να ανέβω στην κορυφή.

Μπορεί να κοιμάμαι το βράδυ κλαίγοντας. Όταν σηκωθώ το πρωί και βλέπω αυτή την υπέροχη μέρα που μας χάρισε ο Θεός, έχω μια πηγαία χαρά. Έχω χίλια προβλήματα, είμαι 90 χρονών! Τα πρώτα χρόνια ήταν ευτυχισμένα. Ο πατέρας μου ήταν πολύ υπέροχος άνθρωπος.

Δε με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Μια κυρία με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή όταν είχα δώσει 25.000 σε μια κοπέλα που ο αδερφός της τράκαρε και με βάζει μια κατσάδα. Καλά “δεν ντρέπεστε, καθηγητής Πανεπιστημίου δεν φορέσατε μαύρα να τον τιμήσετε;”. Έχω κάνει τρομερά πράγματα. Τα χρήματα δεν είναι μόνο να τα κερδίζεις, αλλά να τα ξοδεύεις και να τα χαρίζεις. Έσωσα σπίτι με 300.000 δραχμές. Τα εκατομμύρια έτρεχαν από τα ποδάρια μου. Μου αρέσει να δίνω.

Χάθηκαν τα χρήματα στα νοσοκομεία. Έδινα 400 ευρώ τη βραδιά. Η μεγάλη είχε 4 εγχειρήσεις. Όταν πήγε να χειρουργηθεί ήταν γεμάτη με καρκίνο, δεν καταφέραμε να σωθεί. Η μικρή είχε άσθμα. Δυστυχώς, η Αλεξία δεν ήταν συνεχώς σε επικοινωνία με γιατρό. Έδιναν τη σκέψη τους στη δουλειά και δεν έδιναν βάση στην υγειά τους. Δεν παραιτήθηκα ποτέ από τη ζωή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share