Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Τρελά ερωτευμένη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Το μονόπετρο που μου χάρισε ο σύντροφός μου κάνει 13.500 ευρώ, μου πήρε και τζιπ»

«Στον γάμο μου θα με βάψει η make up artist της Ναόμι Κάμπελ»

23 Νοεμβρίου 2023 15:30
Τρελά ερωτευμένη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Το μονόπετρο που μου χάρισε ο σύντροφός μου κάνει 13.500 ευρώ, μου πήρε και τζιπ»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον μέλλοντα σύζυγό της.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Fay's Time» κι αρχικά, έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τον γάμο της που θα γίνει σε λίγο καιρό.

«Στον γάμο μου θα με βάψει η make up artist της Ναόμι Κάμπελ. Μου έκανε μόνη της την πρόταση, όταν είδε πως παντρεύομαι. Εγώ διάλεξα το κοστούμι του Νεκτάριου, θα είναι μπλε σκούρο. Δεν ξέρω με ποιο τραγούδι θα μπούμε, θα είναι κι οι Vegas εκεί και βασικός τραγουδιστής ο Τριαντάφυλλος», είπε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα καλέσω όλους τους Survivors. Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν θα έρθει, γιατί θα είναι στο εξωτερικό, αλλά και στα γενέθλιά μου που τον κάλεσα, δεν ήρθε. Δεν θα καλέσω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά θα καλέσω τον Στάθη και τον Αριστομένη».

Tέλος, είπε για τον αγαπημένο της: «Έχω πολλά κοινά με τον σύζυγό μου, είναι το κάρμα μου. Ο Νεκτάριος μου έχει πει ότι θέλει να γίνω η μητέρα των παιδιών του».

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Ο σύντροφός μου στην αρχή είχε μπλοκάρει με τη δημοσιότητα, δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τον εαυτό του στα περιοδικά. Ο Νεκτάριος είναι ευσυγκίνητος, με κοιτάει, μου λέει πόσο όμορφη είμαι και μετά, κλαίει. Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ. Το μονόπετρο που μου χάρισε κάνει 13.500 ευρώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share