Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχω πάθει μεγάλο σοκ! Έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. Σαν παιδί μου τον είχα. Λατρεία του είχα και μου είχε, λατρεία!» - Ξέσπασε σε κλάματα ο κολλητός του

«Δεν περίμενα ο Σταμάτης… Γιατί με μένα ήταν μια χαρά…»

23 Νοεμβρίου 2023 12:19
Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχω πάθει μεγάλο σοκ! Έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. Σαν παιδί μου τον είχα. Λατρεία του είχα και μου είχε, λατρεία!» - Ξέσπασε σε κλάματα ο κολλητός του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται εδώ και μία βδομάδα στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί και ο Λεωνίδας Νικολαΐδης, κολλητός φίλος του ηθοποιού μίλησε στο «Πρωινό» και ξέσπασε σε κλάματα. Παράλληλα, το «Πρωινό» και στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο μίλησε αποκλειστικά ο αδελφός του Σταμάτη Γαρδέλη, Παναγιώτης, ξεσπώντας για το σύστημα ότι δεν τον υποστήριξε γιατί ήταν καθαρός άνθρωπος!

«Έχω πάθει μεγάλο σοκ! Έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. Σαν παιδί μου τον είχα. Λατρεία του είχα και μου είχε, λατρεία!»

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Λεωνίδας Νικολαΐδης: «35 χρόνια είμαστε φίλοι, από τα 22-23 του χρόνια. Εγώ ήμουν, κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα να μιλάει. Αλλά τέσσερα χρόνια είχαμε ψυχρανθεί. Έμενε και μαζί μου εδώ στη Βικτώρια. Όταν πέθανε ο πατέρας του, είπε, θα αναλάβεις εσύ τον Σταμάτη, τον Παναγιώτη, τον αδελφό του και τη Δώρα τη μάνα του.»

Και πρόσθεσε: «Έχω πάθει μεγάλο σοκ, πάρα πολύ, πάρα πολύ έχω πάθει… Δεν περίμενα ο Σταμάτης… Γιατί με μένα ήταν μια χαρά… 35 χρόνια, από το Καλουτά που δουλέψαμε, από τότε δεθήκαμε…»

Και συνέχισε λέγοντας στο Πρωινό: «Ήταν μια χαρά ο Σταμάτης, μια χαρά ήταν! Πήρα την εφημερίδα χθες και το διάβασα μέσα και έκλαιγα με μαύρο δάκρυ… Θα πάω να τον δω, δε γίνεται να μην τον δω! Τι να σου πω τώρα… Σαν παιδί μου τον είχα! Λατρεία του είχα και μου είχε, λατρεία!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share