Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Μέσα στην πολυτέλεια Κασσελάκης και Τάιλερ: Αυτό είναι το νέο χλιδάτο διαμέρισμά τους με θέα την Ακρόπολη - Το ποσό του ενοικίου

Αριστοκρατικό και μοντέρνο στην «καρδιά» της Αθήνας

22 Νοεμβρίου 2023 20:41
Μέσα στην πολυτέλεια Κασσελάκης και Τάιλερ:  Αυτό είναι το νέο χλιδάτο διαμέρισμά τους με θέα την Ακρόπολη - Το ποσό του ενοικίου
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα στην πολυτέλεια είναι το νέο χλιδάτο διαμέρισμα του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ με θέα την Ακρόπολη. Πόσο είναι το ενοίκιο;

Εικόνες από το νέο διαμέρισμα του Στέφανου Κασσελάκη προβλήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 22/11 στην εκπομπή Live news με τον Νίκο Ευαγγελάτου.

Το εν λόγω διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα υπερπολυτελές συγκρότημα κατοικιών στο κέντρο της Αθήνας, αφού βασική προϋπόθεση για τον Στέφανο Κασσελάκη, ήταν το σπίτι του να έχει θέα την Ακρόπολη.

Δείτε ακόμα: Διαπίστωση Κασσελάκη: «Το παραδέχομαι. Αν ο ΣΥΡIZΑ λειτουργούσε σωστά δε θα είχα εκλεγεί» (video)

«Ανοίξτε τα στόρια σε ένα μαγευτικό αθηναϊκό τοπίο που κόβει την ανάσα . Κάπως έτσι σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του, το «The One Acropolis» το πολυτελές, αριστοκρατικό και μοντέρνο κτίριο, στην καρδιά της Αθήνας, με θέα φυσικά την Ακρόπολη και τον Εθνικό Κήπο”», γράφει στο in.gr.

«Ένα εμβληματικό καταφύγιο για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες του κόσμου που επιθυμούν να βιώσουν την πολυτέλεια και την άνεση στο έπακρο». Κάπως έτσι περιγράφεται η εμπειρία διαμονής στο επταώροφο κτίριο, με τις εικόνες από το εσωτερικό των υπερπολυτελών δωματίων να μιλούν από μόνες τους», σύμφωνα με το in.gr.

Μέσα έξω το κτίριο κόβει τη ανάσα από τα καταπράσινα παρτέρια με αμιγώς ελληνικά μυρωδικά φυτά, όπως λεβάντες και δενδρολίβανα, ως την εντυπωσιακή ελιά μπονσάι των 200 και πλέον ετών και βέβαια την Αθήνα «πιάτο», Παρθενώνας, Στύλοι του Ολυμπίου Διός, Λυκαβηττός, Ζάππειο, Εθνικός Κήπος, Σαρωνικός μοιάζουν να αρκεί να αλώσεις το χέρι να τα πιάσεις.

Κάθε κοινός θνητός θα μπορούσε να ζήσει για λίγο το όνειρο καθώς η τιμή για ημερήσια μίσθωση ξεκινά από 118 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και τα 990 ευρώ ενώ στην περίπτωση που θέλει κανείς να προβεί σε μηνιαία μίσθωση το κόστος ξεκινά από τις 5.399 ευρώ και φτάνει έως τις 28.424 ευρώ, όπως αναφέρει και το in.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share