Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Έλεος πια, μη μας δηλητηριάζετε»: Τα «πήρε» ο Παντελής Τουτουντζής με τη δήλωση της Μαρίας Ιωαννίδου για τους ομοφυλόφιλους

«Αφήστε μας μέσα στην αγάπη μας, έχουμε πολλά να δώσουμε, ώστε να βγάλουμε όμορφους ανθρώπους στην κοινωνία»

22 Νοεμβρίου 2023 17:14
«Έλεος πια, μη μας δηλητηριάζετε»: Τα «πήρε» ο Παντελής Τουτουντζής με τη δήλωση της Μαρίας Ιωαννίδου για τους ομοφυλόφιλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παντελής Τουτουντζής τα «πήρε» με τη δήλωση της Μαρίας Ιωαννίδου για τους ομοφυλόφιλους. «Έλεος πια, μη μας δηλητηριάζετε» έγραψε σε σχετικό μήνυμα.

Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια, σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη, υποστήριξε μεταξύ άλλων πως ένα παιδί που μεγαλώνει από δύο ομοφυλόφιλους γονείς, θα γίνει μοιραία και αυτό ομοφυλόφιλο.

«Ετοιμάζω βιβλίο με τίτλο «είμαι Bi». Αφορά έναν καλλιτέχνη που γνώριζα και είχε σχέσεις με γυναίκες και με άντρες. Όταν ρώτησα τον Σειληνό τι είναι bi, μου είπε να το ξεχάσω και να μην το ξαναπώ. Όταν έμαθα τι σημαίνει bi, με πόνεσε, με μάτωσε και με προβλημάτισε. Το να είναι κάνεις bi, είναι λάθος της φύσης γιατί δημιουργούνται προβλήματα.

Κύριε Κασσελάκη, διαφωνώ να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια τα ομόφυλα ζευγάρια. Να ζουν μαζί τα ομόφυλα ζευγάρια, δεν με πειράζει, άλλα να μην παντρεύονται. Με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ξεφεύγουμε. Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Παντελής Τουτουντζής και Μαρία Ιωαννίδου
Παντελής Τουτουντζής και Μαρία Ιωαννίδου

Ο Παντελής Τουτουντζής απάντησε στα λεγόμενα της γνωστής ηθοποιού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ανάρτησε δύο ιστορίες. Στην πρώτη δημοσίευσε μία φωτογραφία της Μαρίας Ιωαννίδου με την επίμαχη δήλωση, γράφοντας από κάτω το σχόλιό του:

«Σύμφωνα με μελέτες, αυτό που αναφέρει η κυρία Ιωαννίδου δεν ισχύει και θα χαρώ να μοιραστώ μαζί της την αντίστοιχη βιβλιογραφία. ΥΓ: φτάνει πια έλεος!».

«Είμαστε μπαμπάδες δύο υπέροχων παιδιών, που καθημερινά δίνουμε την ψυχή μας για να τα γεμίσουμε με αγάπη, φροντίδα, αποδοχή και δύναμη. Το μέτρο της επιτυχίας μας είναι η ευτυχία των παιδιών μας και αυτό θα παλεύουμε μια ζωή», γράφει σε επόμενο story του ο Παντελής Τουτουντζής.

«Εύχομαι να κοιτάζουμε όλοι τα παιδιά μας μέσα στα μάτια και να βλέπουμε αυτή τη λάμψη της χαράς… να τα κρατάμε στην αγκαλιά μας και να νιώθουν ότι είμαστε οι κυματοθραύστες για κάθε κακοτοπιά.

Αν πραγματικά νοιάζεστε, μην μας δηλητηριάζετε, αφήστε μας μέσα στην αγάπη μας, έχουμε πολλά να δώσουμε, ώστε να βγάλουμε όμορφους ανθρώπους στην κοινωνία. ΥΓ: θα σταθούμε σαν βράχοι δίπλα στα παιδιά μας, ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα στήριξης», καταλήγει ο Παντελής Τουτουντζής στο κείμενό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share