Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Είχε έρθει η ευτυχία και δεν μπορούσα να τη χαρώ» - Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο (video)

«Μου επιτρέπεις να πω ότι είμαι όλον αυτόν τον μήνα ευτυχισμένη;»

22 Νοεμβρίου 2023 08:21
Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Είχε έρθει η ευτυχία και δεν μπορούσα να τη χαρώ» - Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο (video)
Από Εύη Κουρίδου

Την Ελεονώρα Ζουγανέλη υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κάνοντας μία εκ βαθέων κουβέντα για τη ζωή της.

Η τραγουδίστρια, τους τελευταίους μήνες έχει δει την επιτυχία και στην προσωπική της ζωή. Μετά το διαζύγιο της από τον δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Νίκου Συρίγου. Με τον δημοσιογράφο είναι σε σχέση εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο, προσπαθούν όσο μπορούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, πρόσφατα το ζευγάρι για πρώτη φορά έκανε κοινή δημόσια έξοδο, φανερά ευτυχισμένο, με τους φωτογράφους να απαθανατίσουν κάθε τους στιγμές.

«Μου επιτρέπεις να πω ότι είμαι όλον αυτόν τον μήνα ευτυχισμένη;»

«Πάντα επιλέγω το συναίσθημα, γιατί αυτό με συντηρεί. Μέσα από το συναίσθημα βιοπορίζομαι και υπάρχω, οπότε θα έβαζα τον έρωτα πάνω απ’ όλα αλλά δεν θα ήθελα να αφήσω τίποτα. Και η ευτυχία είναι ένα ζητούμενο που συνεχώς αλλάζει. Όσο ωριμάζω, αναζητώ περισσότερο την ευτυχία άμεσα αλλά και τη βρίσκω πιο άμεσα από ό,τι πιτσιρίκα. Πιτσιρίκα δυσκολευόμουν να πω ότι είμαι ευτυχισμένη», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Μου επιτρέπεις να πω ότι είμαι όλον αυτόν τον μήνα ευτυχισμένη; Αλήθεια! Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο για πολλά πράγματα, μικρά μεγάλα, είμαι σε μία στιγμή που το απολαμβάνω», απάντησε έπειτα από σχετική ερώτηση.

«Πολλές φορές στο παρελθόν είχε έρθει η ευτυχία και ή δεν μπορούσα να τη χαρώ, ούτε να τη διαπραγματευτώ. Τώρα αυτό έχει αλλάξει στη ζωή μου. Πιστεύω ότι η ευτυχία αξίζει σε όλους και είναι στο χέρι μας», εξομολογείται στη συνέχεια.

Για να συμπληρώσει: «Πάντα ήμουν άνετη με τις σχέσεις μου αλλά δεν μου αρέσει το ότι μετά αρχίζει και γίνεται πανάκεια αυτό το πράγμα. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω αλλά βαριέμαι γρήγορα, δεν μου αρέσει να συζητάω για τα ίδια πράγματα. Έχω αρχίσει όμως να χαλαρώσω με την έκθεση του εαυτού μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share