Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Καίτη Φίνου σε Σταμάτη Γαρδέλη: «Είχες την "μαγκιά" να κλείσεις τ' αφτιά σε όσα λέγονται περί τρελοκομείων»

«Υπάρχουν πολλοί εδώ έξω που...»

21 Νοεμβρίου 2023 15:54
Καίτη Φίνου σε Σταμάτη Γαρδέλη: «Είχες την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μήνυμα συμπαράστασης στον Σταμάτη Γαρδέλη, μετά την εισαγωγή του στο Δαφνί, θέλησε να στείλει η Καίτη Φίνου μέσα από τα social media.

Οι μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός φαίνεται πως έχουν επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την ψυχική του υγεία.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης αντιμετώπισε σοβαρά γραφειοκρατικά προβλήματα με το εξοχικό του σπίτι στο Πόρτο Γερμενό, ενώ τώρα κινδυνεύει να χάσει και την κατοικία του στον Νέο Κόσμο.

Η Καίτη Φίνου θέλησε με ένα μήνυμά της στα social media να δείξει τη συμπαράστασή της στον ηθοποιό. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε:

«Μπράβο Σταμάτη. Και το λέω γιατί είχες την "μαγκιά" να κλείσεις τ'αυτιά σε όσα λέγονται περί ψυχιάτρων, τρελοκομείων και να πας μόνος σου να νοσηλευτείς για να προστατέψεις την ψυχική σου υγεία. Σε περιμένουμε να επιστρέψεις.... *Υπάρχουν πολλοί εδώ έξω που σε περιμένουν με πολύ αγάπη!».

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Σταμάτη Γαρδέλη: «Δεν νομίζω να έχει αυτοκτονικές τάσεις - Και εγώ έχω σκεφτεί να πέσω από το μπαλκόνι» (video)

Για τον Σταμάτη Γαρδέλη που νοσηλεύεται στο «Δαφνί» μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Οι δυο τους συμβίωσαν για λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή τους στο «I’m a Celebrity, Get Me Out of Here».

Το μοντέλο είπε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» πως δεν πιστεύει ότι ο ηθοποιός έχει αυτοκτονικές τάσεις, κάτι το οποίο ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα On Time.

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε πως: «Εγώ πιστεύω ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις. Τον γνώρισα, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, γεμάτος ζωή».

Συνέχισε, δηλώνοντας: «Σίγουρα, κάποια στιγμή, όλοι μας έχουμε πιεστεί μέσα μας. Η σκέψη από την πράξη έχουν μεγάλη απόσταση. Θεωρώ ότι ο Σταμάτης είναι ένας άνθρωπος που έχει τόσο φως μέσα του, που δεν πιστεύω ότι θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το να πιεστούμε και να ζητήσουμε βοήθεια, αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Δεν νομίζω ότι θα πήγαινε ποτέ να βάλει τέλος στη ζωή του».

Η ίδια πρόσθεσε ακόμη, ότι: «Και εγώ παλαιότερα ήμουνα σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω μιας κατάστασης που περνούσα, αλλά η σκέψη με το να το κάνεις έχει πολύ μεγάλη απόσταση».

Ακόμη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολίασε ότι: «Γνωρίζω το θέμα που περνάει ο Σταμάτης, πράγματι είναι θλιβερό αυτό που περνάει. Έχει να κάνει με το σπίτι του, με την κατοικία του. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι, πέρα από το να ευχηθώ ο άνθρωπος να γυρίσει γρήγορα στο σπίτι του και να είναι καλά, και να απολαύσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του με αγάπη και ηρεμία, όπως αξίζει στον κάθε άνθρωπο».

Και τέλος, είπε πως: «Με τον Σταμάτη, μιλήσαμε και εκτός παιχνιδιού, και είχαμε έρθει αρκετά κοντά. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που τον γνώρισα. Είχε πει σε εμένα και στον σύζυγό μου το θέμα που έχει, μας το είχε εξηγήσει. Σίγουρα πιέστηκε μέσα του, το καλύτερο, όμως, είναι ότι ζήτησε βοήθεια. Αυτή είναι η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαι σίγουρη θα τα καταφέρει, είναι πολύ δυνατός, και από την καρδιά μου του εύχομαι να πάνε όλα τέλεια. Θέλω πολύ να τον δω, γιατί τον έχω βάλει στην καρδιά μου, πραγματικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share