Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Ξέσπασε» η Μαρία Κορινθίου: «Συνέχεια δέχομαι body shaming, αλλά δεν με αφορά...» (video)

«Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι»

21 Νοεμβρίου 2023 10:53
«Ξέσπασε» η Μαρία Κορινθίου: «Συνέχεια δέχομαι body shaming, αλλά δεν με αφορά...» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Η συζήτηση σχετικά με το body shaming έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο, ειδικά ύστερα από την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις».

Η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε σχετικά με το bodyshaming και σε απόσπασμα της εκπομπής «Happy Day» απάντησε: «Συνέχεια δέχομαι body shaming σχόλια, αλλά δεν με αφορά. Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, με τα λάθη μου, τα καλά μου, τα κακά μου. Δεν χρωστάω τη ζωή μου σε κανέναν. Είναι τόσο μικρό…». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη για την γυναίκα του.


Με τη σειρά του, στην ίδια ερώτηση απάντησε και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος είπε: «Σίγουρα υπάρχει body shaming. Κι εγώ έχω βιώσει μικρός όλο αυτό το διαφορετικό, το να προχωράς στο δρόμο και να σε κοροϊδεύουν».

Η Μαρία Κορινθίου έχει αναφερθεί πολλές φορές στα κιλά της. Τον Μάιο είπε στο περιοδικό «ΟΚ!», ότι: «Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα τα κιλά που είχα πάρει, είδα ουσιαστικά ό,τι τοξικό είχα μαγνητίσει τον προηγούμενο καιρό. Γύρισα και είπα "Μαρία, γιατί το έχεις κάνει αυτό στον εαυτό σου;". Πνιγόμουν από την τοξικότητα, φαινόταν και στο βλέμμα μου – εξάλλου λένε ότι η ψυχή φαίνεται στα μάτια. Με ρωτάνε πώς έχουν μακρύνει έτσι τα μαλλιά μου, έχω γίνει Ραπουντζέλ! Τους λέω ότι είναι από το πολύ νερό και το ευ ζην».

Τον Απρίλη, σε μια ακόμη αναφορά της για την προσπάθειά της να χάσει κιλά, είχε δηλώσει: «Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε από την ψυχούλα μου. Το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας. Τα περιττά κιλά είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων και είναι ένα τοίχος για να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στην δεύτερη καραντίνα ένιωθα ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα! Έδωσα “εντολή” στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή. Έκοψα ζάχαρη και άμυλο. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές που έπρεπε να τον πίνω σκέτο», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου για να συνεχίσει:

«Τα κουτσομπολιά τα θεωρώ πολύ τοξικά. 20 χρόνια σε αυτό τον χώρο έχω δεχτεί πολλές επιθέσεις και έχω πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ αυτό που ζητάω είναι να αγαπιέμαι και να αγαπάω, να γελάω, να αγκαλιάζομαι και να το εννοώ. Όταν ξεκίνησα να χάνω κιλά ο Γιάννης με έβλεπε να κλείνομαι στο δωμάτιο για να δω ντοκιμαντέρ και να κάνω διαλογισμούς και μου έλεγε “δεν πας καλά΄”. Πλέον του μεταδίδω την ψυχική μου δύναμη και ηρεμία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share