Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

«Χαρτόμουτρο» η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Μου αρέσει να παίζω με φίλους κανάστα, στα χαρτιά ξεχνιέσαι...»

«Οι σκέψεις για το μέλλον δεν μου αρέσουν, μου δημιουργούν άγχος και φόβο»

17 Νοεμβρίου 2023 17:34
«Χαρτόμουτρο» η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Μου αρέσει να παίζω με φίλους κανάστα, στα χαρτιά ξεχνιέσαι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χαρτόμουτρο» φαίνεται πως είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, καθώς της αρέσει να παίζει με φίλους της κανάστα, επειδή με τα χαρτιά ξεχνιέται.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Φόνοι στο καμπαναριό και δείχνει να το απολαμβάνει, παραχώρησε συνέντευξη στο «Τύπος Tv» και μίλησε για τους τρόπους που χαλαρώνει.

Κι αν νομίσατε ότι είναι τζογαδόρισσα, μην πάει ο νους σας στο κακό ή σε κάποιον εθισμό. Η ίδια παίζει μαζί με τους φίλους της για να περνάει καλά.

Ελεύθερο χρόνο έχετε;

Πάντα βρίσκω! Πρέπει να αποσυμπιέζομαι.

Τι κάνετε όταν χαλαρώνετε;

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Μου αρέσει να διαβάζω, να βλέπω ταινίες και ξένες σειρές... Μου αρέσει να παίζω με τους φίλους μου κανάστα. Στα χαρτιά ξεχνιέσαι, δεν έχεις έγνοιες, γελάμε, γκρινιάζουμε, περνάμε ωραία. Μου αρέσει η θάλασσα, όταν μπορώ πηγαίνω στην Αίγινα.

Τι ονειρεύεστε για το μέλλον;

Δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον, θέλω να ζω το παρόν. Οι σκέψεις για το μέλλον δεν μου αρέσουν, μου δημιουργούν άγχος και φόβο. Ζω τη στιγμή και αφήνω τα πράγματα να ρέουν.

Θεατρικά τι ετοιμάζετε;

Το θέατρο είναι άλλη εργασία! Έχεις τη δυνατότητα να δεις τους ανθρώπους από κοντά, έχεις ανταλλαγή με τον κόσμο, θα είμαι με τον Λάκη Λαζόπουλο στο έργο «Όταν Πέθανα», στο θέατρο Βέμπο. Τον Λάκη τον γνωρίζω, αγαπώ την κωμικότητά του. Είμαι χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία....

Κόλαφος η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Δεν έχω πει ποτέ για την προσωπική μου ζωή και...»

Πυρ και μανία είχε γίνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πριν μερικά χρόνια, για όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη και την κολλητή της φίλη Ζέτα Μακρυπούλια.

Με την ευκαιρία, αυτοί ήταν οι 4 διάσημοι Έλληνες που είχαν σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω σταματήσει πια να μιλάω για την Ζέτα γιατί δεν θέλω πλέον να γίνεται όλη αυτή η αναπαραγωγή και να συζητάνε τι είπα εγώ για τη Ζέτα. Δεν είμαι εγώ ο δικηγόρος της Ζέτας.

Τη σχέση που έχω εγώ με τη Ζέτα την κρατώ για εμένα. Ξέρει πολύ καλά πόσο την αγαπώ, ξέρω κι εγώ πόσο με αγαπά εκείνη. Και, στην τελική, δεν βλέπω να ρωτάει κανείς τη Ζέτα για εμένα.

Μόνο εμένα ρωτούν... Με έχουν θίξει, με έχουν πειράξει, με έχουν αντιμετωπίσει με έναν τρόπο που δεν μου αξίζει. Αναφέρομαι στους δημοσιογράφους, φυσικά. Αποφάσισα, λοιπόν, να μην ξαναμιλήσω για τη Ζέτα.»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ζέτα Μακρυπούλια

Μάλιστα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε συνεχίσει, δηλώνοντας:

«Δεν έχω δώσει ποτέ λαβές για να ασχοληθούν μαζί μου. Ούτε πουλάω για κάτι. Και, πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί φέρονται με αυτό τον τρόπο. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή και ούτε πρόκειται να το κάνω.

Βρήκαν, λοιπόν, παλιές μου συνεντεύξεις και τις χρησιμοποίησαν ως τωρινές απαντήσεις μου για όλες αυτές τις χυδαιότητες που ειπώθηκαν για εμένα. Και με έπαιρναν μετά άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης και μου ζητούσαν συγνώμη.

Δεν δέχομαι τη συγνώμη τους και ούτε θα ξαναπάω καλεσμένη σε εκπομπές που έχουν θίξει δημόσια την προσωπική μου ζωή»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share