Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

"Ραγιζει" καρδιές η Μαρία Μενούνος: «Είναι προστάτης όσων έχουν καρκίνο, είμαι τόσο ευγνώμων! Χαρίζει θαύματα σε όσους...» - Η συγκινητική ανάρτηση ανήμερα του Αγίου Νεκταρίου

«Το ταξίδι μου στην Αίγινα σήμαινε τόσα πολλά για μένα και συνεχίζω να τον έχω κοντά στην καρδιά μου»

10 Νοεμβρίου 2023 10:46
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με αφορμή την 9η Νοεμβρίου, ανήμερα του Αγίου Νεκταρίου, η Μαρία Μενούνος έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στα social media για την μάχη της με τον καρκίνο.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram της, μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στον Ιερό Ναί Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα, από τη στιγμή που η ίδια προσκυνά γονατιστή και προσεύχεται. Παράλληλα, αν κάτι δε θα ξεχάσει ποτέ η Μαρία Μενούνος, αυτό είναι αδιαμφισβήτητα η σοβαρή περιπέτεια υγείας της, προτού φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Είναι προστάτης όσων έχουν καρκίνο, είμαι τόσο ευγνώμων! Χαρίζει θαύματα σε όσους...»

Στην ανάρτησή της, η Μαρία Μενούνος εξηγεί τι σημασία αυτού του ταξιδιού που έκανε στην Αίγινα και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον προστάτη των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο.

«Γιορτάζουμε τον Άγιο Νεκτάριο σήμερα, την ονομαστική του εορτή. Στις 9 Νοεμβρίου η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού της Αίγινας. Θεωρείται ο προστάτης Άγιος των ανθρώπων που έχουν καρκίνο, καρδιακά προβλήματα, αρθρίτιδα, επιληψία και άλλες ασθένειες. Χαρίζει θαύματα σε όλους όσους πιστεύουν σε αυτόν ανεξαρτήτως θρησκείας, συμπεριλαμβανομένων εμού και των αγαπημένων μου προσώπων και είμαι τόσο ευγνώμων!!! Το ταξίδι μου στην Αίγινα σήμαινε τόσα πολλά για μένα και συνεχίζω να τον έχω κοντά στην καρδιά μου».

«Ραγίζει» καρδιές η Μαρία Μενούνος: Το συγκινητικό βίντεο με την αντίδραση του συζύγου της όταν έμαθε ότι θα γίνουν γονείς

«Ραγίζει» καρδιές η Μαρία Μενούνος, καθώς μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο με την αντίδραση του συζύγου της πριν έναν χρόνο, όταν έμαθε ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια καλωσόρισε τον Ιούλιο στον κόσμο τη μονάκριβη κόρη της, μέσω παρένθετης μητέρας. Από τότε, η ίδια δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τον κόσμο την ευτυχία που έφερε στη ζωή της η μικρή Αθηνά.

Ο σύζυγός της τρελαίνεται από τη χαρά του, όταν η Μαρία Μενούνος του ανακοινώνει ότι η παρένθετη μητέρα έμεινε έγκυος στο παιδί τους.

«Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, εισέβαλα στο γυμναστήριο για να πω στον Κέβιν κάτι που περίμενα σχεδόν μια δεκαετία για να του το πω. “Είμαστε έγκυος!” (Η αντίδρασή του μου θυμίζει πόσο σοκαρισμένη ήμουν όταν μου έκανε πρόταση γάμου στο Howard stern . Αν το παρακολουθήσετε θα δείτε).

Τόσες πολλές προσπάθειες εγώ η ίδια, ελπίζοντας να μείνω έγκυος χωρίς επιτυχία, και στη συνέχεια η μακρά διαδικασία της παρένθετης μητέρας, το έκαναν αυτό σχεδόν απίστευτο! Εκείνη την εποχή είχαμε εμφυτεύσει δύο έμβρυα ελπίζοντας για δίδυμα, αλλά ο θεός είχε άλλα σχέδια. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την παρένθετη μητέρα μας και την οικογένειά της για αυτό το απίστευτο δώρο. Η Αθηνά είναι η μεγαλύτερη ευλογία μας» έγραψε στη λεζάντα η Μαρία Μενούνος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share