Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Αυτός είναι έρωτας: Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έστειλε 201 τριαντάφυλλα στην Τζόρτζια Σιακαβάρα για την πρεμιέρα της (video)

Κι εσύ ακόμα περιμένεις να σου στείλει μήνυμα

9 Νοεμβρίου 2023 15:54
Αυτός είναι έρωτας: Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έστειλε 201 τριαντάφυλλα στην Τζόρτζια Σιακαβάρα για την πρεμιέρα της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρελαμένος με την Τζόρτζια Σιακαβάρα φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, καθώς της έστειλε 201 κόκκινα τριαντάφυλλα για τη θεατρική της πρεμιέρα.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τα επίμαχα πλάνα με την αποστολή των λουλουδιών στο θέατρο, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε και ο 83χρονος νομικός, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της 49χρονης συντρόφου του.

Μετά το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τα όσα του είπε η Τζόρτζια Σιακαβάρα για τη σχέση της, σε ιδιωτική τους συνομιλία.

«Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Μίλησα με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Δεν έχω την άδειά της να το πω, αλλά θα το πω. Είναι για καλό. Μίλησα μαζί της, διότι ήθελα να την καλέσουμε στην εκπομπή και να δώσει μία συνέντευξη. Μου είπε λοιπόν ότι "δεν ξέρω τι νομίζει ο καθένας, εγώ βιώνω έναν πολύ μεγάλο έρωτα”», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης: Με "κουμπάρο" Κασσελάκη ο "γάμος" Τζόρτζιας Σιακαβάρα και Κωνσταντίνου Πλεύρη - «Έχουμε παραγγείλει δαχτυλίδια» (Video)

«Ήταν ειλικρινής. Δεν καταγραφόταν, ήταν ιδιωτική συνομιλία. Και μου είπε η γυναίκα ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα. "Δεν μπορείτε να φανταστείτε κύριε Λιάγκα τι έχω πάθει. Ζω έναν μεγάλο έρωτα, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Έχω πάθει την πλάκα μου. Δεν είναι ψεύτικο, ούτε για τα φώτα. Έχω ερωτευτεί πραγματικά πολύ"», πρόσθεσε.

«Οι βέρες θα είναι από μάρμαρο»: Η δήλωση του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τη Τζόρτζια Σιακαβάρα που προκάλεσε σούσουρο

«Οι βέρες θα είναι από μάρμαρο» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης για τη Τζόρτζια Σιακαβάρα και προκάλεσε σούσουρο στα media.

Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα για επίσκεψή τους σε μοναστήρι στην Αίγινα, η κάμερα του «Πρωινού» και η δημοσιογράφος, Αναστασία Ζάρκα συνάντησαν το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης συνέχισε να απαντάει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου με χιούμορ, ενώ την κέρασε… κάστανα, ρωτώντας την στη συνέχεια αν θέλει και ποπ κορν.
Ο γνωστός δικηγόρος ρώτησε μάλιστα τη δημοσιογράφο από ποια εκπομπή είναι και όταν εκείνη του απάντησε από τον Γιώργο Λιάγκα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης της είπε: «Πέστε του ότι δεν έχουμε λεφτά και παίρνουμε κάστανα να φάμε».

«Εμείς θα πρωτοτυπήσουμε και οι βέρες θα είναι από μάρμαρο» σχολίασε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Πλεύρης όταν ρωτήθηκε για τις Cartier βέρες του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ οι απαντήσεις του συνεχίστηκαν στο ίδιο χιουμοριστικό ύφος.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share