Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

«Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα... Δεν σας ήρθε απότομα και ας μην το συζητήσουμε αυτό τώρα» - Έξαλλη η Χαρούλα Αλεξίου (Video)

«Εγώ τώρα ζω τη χαρά του σινεμά. Το τραγούδι πάει. Το χαιρέτησα με πολλή αγάπη...»

9 Νοεμβρίου 2023 13:29
«Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα... Δεν σας ήρθε απότομα και ας μην το συζητήσουμε αυτό τώρα» - Έξαλλη η Χαρούλα Αλεξίου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού και τον ρεπόρτερ Χρήστο Γιασκουλίδη μίλησε η Χάρις Αλεξίου, με το σχετικό απόσπασμα να προβάλλεται σήμερα (09/11). Παράλληλα, διαβάστε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για την ταινία που συμμετείχε όταν ήταν 12 ετών δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια παραβρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το τέλος που έβαλε η ίδια στην τραγουδιστική της πορεία, ενώ αναφέρθηκε και στον δεύτερο κύκλο του Maestro.

«Πολύ ενδιαφέρουσα και ωραία εμπειρία για μένα το Φεστιβάλ, ήρθα σε επαφή με αρκετούς δημιουργούς και είδα πάρα πολλές ταινίες. Το χάρηκα πολύ, η Θεσσαλονίκη ήταν στην καλύτερή της στιγμή», είπε αρχικά η Χάρις Αλεξίου, δηλώνοντας ανοιχτή σε μία κινηματογραφική πρόταση.

«Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα... Δεν σας ήρθε απότομα και ας μην το συζητήσουμε αυτό τώρα»

Όσον αφορά για μία ενδεχόμενη επιστροφή της στο τραγούδι μέσω κάποιας επετειακής συναυλίας στο άμεσο μέλλον, η τραγουδίστρια αντέδρασε:

«Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα… τι εννοείς επετειακό; 28η Οκτωβρίου ή 25η Μαρτίου; Δεν σας ήρθε απότομα και ας μην το συζητήσουμε αυτό τώρα.

Εγώ τώρα ζω τη χαρά του σινεμά. Το τραγούδι πάει. Το χαιρέτησα με πολλή αγάπη, μου έδωσε πολλή αγάπη και τώρα πάμε γι’ άλλα», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share