Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Η αυλαία έπεσε αγάπη μου»: «Ραγίζει» καρδιές ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου για το θάνατό της

«Σήμερα των αγγέλων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιότητα!»

8 Νοεμβρίου 2023 23:38
«Η αυλαία έπεσε αγάπη μου»: «Ραγίζει» καρδιές ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου για το θάνατό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ραγίζει» καρδιές ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου για το θάνατό της. «Η αυλαία έπεσε αγάπη μου» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Η γνωστή ηθοποιός πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή, αφού πριν λίγο καιρό είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό της τον αδελφό της, Τάκη.

Το βράδυ της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου ο Τάκης Νιικολαϊδης αποχαιρέτησε την αδελφή του με μια συγκινητική ανάρτηση αλλάζοντας τη φωτογραφία στο προφίλ του με μια χαμογελαστή φωτογραφία της Κάτιας Νικολαΐδου.

«Αγάπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου!! Σήμερα των αγγέλων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιότητα!!! Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου άγγελος».

«Η αυλαία έπεσε αγάπη μου… αλλά τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά… όπως η ζωή σου που ήταν γεμάτη φως… Άγγελε μου, αδερφή μου δεν θα βάλω μαύρο φόντο… κατάλευκο όπως ήταν όλη η ζωή σου. Σε αγαπώ μέχρι το άπειρο!!!!! Ξεκουράσου αδερφή μου ξεκουράσου κορίτσι μου μαχήτρια μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου.

«Ήταν στο νοσοκομείο, το περιμέναμε»: Η αποκάλυψη του Δημήτρη Στρέπκου για τις τελευταίες ώρες τις Κάτιας Νικολαΐδου

Σε ηλικία 58 ετών πέθανε η Κάτια Νικολαΐδου. Η γνωστή ηθοποιός αναμετρήθηκε γενναία με τον καρκίνο, ενώ σύμφωνα με την αποκάλυψη του καλού της φίλου, Δημήτρη Στρέπκου, για τις τελευταίες της ώρες, η ίδια βρισκόταν στο νοσοκομείο και τα κοντινά της πρόσωπα το περίμεναν.

Σε επικοινωνία με το TLIFE ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα, αφού η Κάτια Νικολαΐδου νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, δίνοντας τη μεγάλη της μάχη.

«Η Κάτια έδινε έναν μεγάλο αγώνα με τον καρκίνο, τον πολεμούσε καιρό ο οποίος δυστυχώς σήμερα το απόγευμα τη νίκησε», αναφέρει αρχικά ο Δημήτρης Στρέπκος.

Και προσθέτει: «Το τελευταίο διάστημα ήταν στο νοσοκομείο, μιλούσαμε καθημερινά με μηνύματα και κλήσεις. Η Κάτια είχε θετική σκέψη, δύναμη και πίστευε ότι θα το νικήσει, όπως και εμείς πιστεύαμε θα βγει νικήτρια σε αυτή τη μάχη».

[/OEmbed]

Ο Δημήτρης Στέπκος βιώνει μια μεγάλη απώλεια από τη ζωή του, καθώς αποχαιρετά την «αδελφή» του όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί, τονίζοντας την στενή σχέση που είχαν με την ηθοποιό.

«Δεν ήταν μια εικονική φιλία στα social media και στις δημόσιες εμφανίσεις, ήταν οικογένειά μου η Κάτια και τώρα χάνω ένα μέλος της οικογενείας μου. Με ενημέρωσε ο αδελφός της για τον θάνατό της, ήταν αναμενόμενο, το περιμέναμε. Όταν έχεις αυτή τη νόσο μετράς αντίστροφα γι΄αυτή τη μέρα, απλά δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει…» αναφέρει ο Δημήτρης Στρέπκος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share