Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Συγκινεί ο Νίκος Κουρκούλης για το πρόβλημα υγείας του: «Είναι πολύ σημαντικό να μιλάμε για την τόνωση της ψυχικής υγείας των ανθρώπων...»

«Το συζητάμε κάθε φορά για να δώσουμε κουράγιο στους ομοιοπαθούντες»

8 Νοεμβρίου 2023 16:40
Συγκινεί ο Νίκος Κουρκούλης για το πρόβλημα υγείας του: «Είναι πολύ σημαντικό να μιλάμε για την τόνωση της ψυχικής υγείας των ανθρώπων...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» παραχώρησε ο Νίκος Κουρκούλης και συγκίνησε, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ σημαντικό να μιλάμε για την τόνωση της ψυχικής υγείας των ανθρώπων».

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος γνωστός τραγουδιστής είναι ανιψιός του Νίκου Κουρκούλη.

«Θα ήταν δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να κάνουμε κάτι τηλεοπτικά με την Κέλλυ. Μας είχε γίνει μία σχετική πρόταση. Εγώ συζητάω κάποια πράγματα τώρα και μόνος μου και με την Κέλλυ», δηλώνει ο Νίκος Κουρκούλης.

«Για να μπορεί κάτι ανακοινωθεί, πρέπει να είναι κάτι στιβαρό και να έχει αποτέλεσμα. Αλλιώς είναι γενικολογίες. Μας έχει γίνει πρόταση αλλά από τις συζητήσεις μέχρι την πράξη υπάρχει ένα μεγάλο εύρος», επισημαίνει ο τραγουδιστής, ενώ παραδέχεται για ακόμη μία φορά πως έχει δεχθεί ακραίες εκφράσεις ενθουσιασμού από θαυμάστριες.

Σε ερώτηση σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο ίδιος στο παρελθόν, ο Νίκος Κουρκούλης απαντά: «Περσινά ξινά σταφύλια, όλα καλά. Συζητάμε κάθε φορά το θέμα της υγείας μου, για να δώσουμε δύναμη και κουράγιο στους ομοιοπαθούντες και όσους έχουν κάποιο πρόβλημα».

«Μιας και έρχεται και περίοδος Χριστουγέννων είναι πολύ σημαντικό να μιλάμε για αυτό για την τόνωση της ψυχικής υγείας των ανθρώπων που περνάνε δύσκολα αυτές τις ημέρες», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Νίκος Κουρκούλης.

Ήταν κουμπάροι και μετά ήρθαν στα «μαχαίρια» - Το άγνωστο παρασκήνιο με Ελένη Μενεγάκη, Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου

Ήταν Ιούλιος του 2019, όταν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου παντρεύονταν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βούλας, ένα μήνα πριν από τη γέννηση του γιου τους, με κουμπάρους την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Πουνέντη.

Στον γάμο του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου καλεσμένοι ήταν μόνο στενοί φίλοι και οι οικογένειες του ζευγαριού, ενώ Κουρκούλης και Κελεκίδου έφθασαν με μισή ώρα καθυστέρηση. Κατά την είσοδό του στο Δημαρχείο ο Νίκος Κουρκούλης δεν έκρυψε την συγκίνησή του και όλη τη ώρα χάιδευε στοργικά την φουσκωμένη κοιλίτσα της Κέλλυς Κελεκίδου.

Η Κέλλυ Κελεκίδου, επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ, αμπίρ φόρεμα λόγω εγκυμοσύνης, το οποίο είχε την υπογραφή του Κύπριου σχεδιαστή, Παντελή Μήτσου ενώ στα λευκά ήταν ντυμένος και ο Νίκος Κουρκούλης, ώστε να είναι ασορτί με την εγκυμονούσα αλλά πολύ εντυπωσιακή νύφη!

Λίγα χρόνια μετά... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share