Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με γαστρορραγία ο Ηλίας Μαμαλάκης - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό μάγειρα

8 Νοεμβρίου 2023 16:12
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με γαστρορραγία ο Ηλίας Μαμαλάκης - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με γαστρορραγία εισήχθη ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του; Με την ευκαιρία, δείτε το σπαρακτικό μήνυμα του γνωστού σεφ για τον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη.

«Ξανά λοιπόν νοσοκομείο. Πάει ένας χρόνος. Τώρα γαστρορραγία. Έτσι να μην ξεχνιόμαστε. Όλα τα ραντεβού και τα ταξίδια άκυρα. Λυπάμαι που δεν θα είμαι Βόλο», έγραψε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην ανάρτησή του.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, γι' αυτό το λόγο κιόλας ο Ηλίας Μαμαλάκης ακύρωσε το πρόγραμμά του.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

Συγκινεί ο Ηλίας Μαμαλάκης: «Κάθε λίγο κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της» (Vid)

O Ηλίας Μαμαλάκης, μιλώντας στην εκπομπή Status στην κάμερα του AstraTV, αναφέρθηκε στα reality μαγειρικής, στην απώλεια της πρώτης του συζύγου αλλά και στη γνωριμία του με τη μετέπειτα γυναίκα του, Ντορίτα. Παράλληλα, δείτε ποια ήταν η δουλειά του Ηλία Μαμαλάκη πριν ασχοληθεί με τη μαγειρική.

«Πλέον έχει απομείνει ένα reality μαγειρικής, το MasterChef. Έχει μία επαναληπτικότητα, ακόμη και οι ερωτήσεις των κριτών είναι ίδιες. Τις ξέρω απ’ έξω και αυτό το βρίσκω λίγο κουραστικό. Όταν όμως μία συνταγή δουλεύει πολύ καλά, δεν υπάρχει λόγος να τους αλλάξεις. Οι τρεις κριτές όμως είναι εξαιρετικοί, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο», σχολιάζει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Στη συνέχεια ο σεφ ανέφερε πώς βίωσε τον θάνατο της πρώτης του συζύγου: «Υπέφερε τόσο πολύ, που ήταν μία ελευθερία για αυτήν ο θάνατος. Ησύχασε. Εκεί βίωσα μοναξιά. Με έπαιρνε ο αδερφός μου, ο αδερφός της, οι φίλοι μου και με έβγαζαν έξω για να περάσει η ώρα μου, με παρηγορούσαν και μετά γύριζα σπίτι».

«Το 2010 που έγιναν όλα αυτά δεν ήταν ακόμα το Facebook τόσο διαδεδομένο. Έμπαινα στο σπίτι, έβαζα την τηλεόραση, άναβα το φως του διαδρόμου και ξενυχτούσα εκεί όλη νύχτα. Δεν έβλεπα τηλεόραση, άκουγα τα μουρμουρητά και κάθε τρεις και λίγο κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της. Τη σκεφτόμουν κάθε 5 δευτερόλεπτα. Ο χρόνος είναι ο πιο μεγάλος γιατρός», εξομολογείται ο γνωστός σεφ συγκινημένος.

Για τη γνωριμία του με την τωρινή του σύζυγο, Ντορίτα, ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρει: «Ήταν εντελώς τυχαίο το γεγονός. Πήγα στην τράπεζα που δουλεύει και ήταν η Ντορίτα εκεί. Κάναμε μία απλή γνωριμία και μετά από λίγες εβδομάδες της έδωσα μία πρόσκληση για μία φιλανθρωπική εκδήλωση που κάναμε με τον ΑΝΤ1. Της πρότεινα να πάμε για φαγητό, είχαμε μία επαφή, τη στενέψαμε και το 2012 παντρευτήκαμε κιόλας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share