Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

«Όχι, δε στα ‘πανε καλά»: Η Έλενα Ακρίτα έβαλε στη θέση του τον Αρκά με τις πιο σωστές λέξεις

Δε «μάσησε» τα λόγια της

6 Νοεμβρίου 2023 14:45
«Όχι, δε στα ‘πανε καλά»: Η Έλενα Ακρίτα έβαλε στη θέση του τον Αρκά με τις πιο σωστές λέξεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη θέση του έβαλε τον Αρκά η Έλενα Ακρίτα με τις πιο σωστές λέξεις, επαναλαμβάνοντας μάλιστα τη φράση «Όχι, δε στα ‘πανε καλά». Παράλληλα, δείτε τη φωτογραφία που αφιέρωσε στον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Όχι, δε στα ‘πανε καλά. Politically correct δεν είναι «να μην τολμάς να πεις αυτό που βλέπεις».
Politically correct είναι να μετράς τα λόγια σου ωστε να μην πληγώνεις τον άλλον.

Politically correct είναι να μην κακοποιείς λεκτικά ή σωματικά τον άλλον για την εξωτερική του εμφάνιση, την ηλικία του, την τσέπη του, τη ζωή του.

Politically correct είναι να μην χλευάζεις ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως στραβισμό, ψεύδισμα, χωλότητα, αλωπεκία, ακμή, λεύκη, ξέρωγω και να κάνεις τον άλλον σκουπίδι.

Politically correct είναι να αποδέχεσαι το άτομο που έχει περισσότερα ή λιγότερα κιλά, ύψος, χαρακτηριστικά προσώπου, μύτη, σώμα, ντύσιμο από αυτά που εσύ «εγκρίνεις».

Politically correct είναι να μην είσαι ρατσιστης, ξενοφοβικός, ομοφοβικός, σεξιστής, μισογύνης, φασίστας.

Politically correct είναι να σέβεσαι τον διπλανό σου ανεξάρτητα απο φυλή, φύλο, θρησκεία, χρωμα, σεξουαλική ταυτότητα.

Politically correct είναι να είσαι άνθρωπος κι όχι κάθαρμα. Και κάτι τελευταίο. Εσείς που απεχθάνεστε το Politically correct σαφώς και να «τολμάτε να πείτε αυτό που βλέπετε». Γιατί έτσι σάς ξεχωρίζουμε με την πρώτη και σάς πετάμε σαν σκουπιδάκι για να μη μολύνετε και τα δικά μας μάτια.

«Δεν μπορώ να μιλήσω…»: Κατέρρευσε οn air η Έλενα Ακρίτα – «Πάγωσε» ο Γιώργος Παπαδάκης

Κατέρρευσε on air η Έλενα Ακρίτα βλέποντας τις εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν από το νοσοκομείο που βομβαρδίστηκε στη Γάζα, με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Η ίδια το μόνο που είπε είναι ότι δεν μπορεί να μιλήσει, με τον Γιώργο Παπαδάκη να «παγώνει».

Τι συνέβη;

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπόρεσε να κρύψει την οδύνη της για την απώλεια αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας.

“Δεν μπορώ να μιλήσω, δώστε μου λίγο χρόνο”, είπε εμφανώς συγκινημένη η κ. Ακρίτα και συνέχισε:

Έλενα Ακρίτα κλάμα

“Αυτό που συνέβη στο νοσοκομείο της Γάζας είναι έγκλημα πολέμου. Αυτό που συνέβη ήταν φρικτό”.

“Δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ, ούτε να απαντήσω για τις εκλογές ή για οτιδήποτε άλλο”, είπε επίσης και τόνισε ότι δεν μπορούμε να ζούμε δίπλα σε αυτό που συμβαίνει (και να μην αντιδρούμε) ενώ ζήτησε και συγγνώμη για την αντίδρασή της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share