Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

«Ήμασταν ακόμη στους γάμους μας όταν...» - Αποκάλυψη "φωτιά" από την Βάσω Λασκαράκη για την γνωριμία της με τον Λευτέρη Σουλτάτο (Video)

«Ήταν κάτι πολύ παράξενο γιατί...»

4 Νοεμβρίου 2023 12:21
«Ήμασταν ακόμη στους γάμους μας όταν...» - Αποκάλυψη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε μία αποκάλυψη "φωτιά" προχώρησε μέσα απο συνέντευξή της, η Βάσω Λασκαράκη για την γνωριμία της με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Παράλληλα, δείτε εδώ την ενόχληση της με μία ερώτηση που της έγινε για τον Τσιμιτσέλη.

«Ήμασταν ακόμη στους γάμους μας όταν...»

«Ήταν κάτι πολύ παράξενο γιατί γνωριστήκαμε κάτω από περίεργες συνθήκες. Γνωριστήκαμε κατά λάθος σε μια παρέα όταν ήμασταν ακόμη στους γάμους μας. Μετά για 1,5 χρόνο δεν είχαμε συναντηθεί ξανά. Όταν συναντηθήκαμε ξανά δεν υπήρχε τίποτα ίδιο στη ζωή μας», εξήγησε σε άλλο σημείο για τη γνωριμία της με τον Σουλτάτο.

«Επειδή με ρωτάνε όλοι για...» - "Έκρηξη" από την Βάσω Λασκαράκη (Video)

Καλεσμένη στην εκπομπή, «Γειά σου», βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της, «Break». Η ηθοποιός αναλαμβάνει για πρώτη φορά τον ρόλο της παρουσιάστριας, με την εκπομπή να ξεκινά στις 15:10 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Επειδή με ρωτάνε όλοι για...»

«Νιώθω λίγη αγωνία αλλά είμαι καλά. Νιώθω μια γλυκιά ανυπομονησία. Όταν μου έκαναν την πρόταση είπα “όχι”. Και εκεί που το σκεφτόμουν, λέω “Γιατί είπα όχι;”.

Μετά είπα ας το ξανασκεφτώ αφού φέτος θα κάνω μόνο θέατρο. Ήταν μια κατάλληλη συγκυρία, η κατάλληλη στιγμή. Είναι πιο ομαλή η αρχή.

Το σκέφτηκα και εγώ κάπως έτσι, είναι κάτι που μου ταιριάζει αυτό που μου πρότειναν. Πιο κοντά σε εμένα και μου ταίριαξε περισσότερο από όσα μου έχουν προτείνει άλλες φορές.

8:49 βγαίνουν τα νούμερα; Δεν ήθελα να το ξέρω! Επειδή με ρωτάνε όλοι, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Φαντάζομαι θα τα μάθω, θα τα δω. Δεν θέλω να το σκέφτομαι».

«Είμαι λίγο υστερική νοικοκυρά. Η μεγαλύτερή μου ιδιοτροπία είναι όταν πεινάω, χάνω τον έλεγχο, γκρίνια»

«Είμαι λίγο υστερική νοικοκυρά. Τα OCD έχω αρχίσει να τα ξεπερνάω. Αφού πριν ήρθα και είχα τακτοποιήσει όλα μου τα καλλυντικά. Στο σπίτι δεν καταλάβαινες ότι υπάρχει παιδί. Έχω βίντεο που η Εύα τακτοποιεί όλα της τα παιχνίδια.

Στο σπίτι μαγειρεύει πιο πολύ ο Λευτέρης και η μαμά μου κάποια μαμαδίστικα. Τρώμε τα πάντα, δεν έχουμε πρόβλημα!

Η Εύα θα γίνει 10 χρονών τον Νοέμβριο. Συγκινήθηκα που ήρθε η Εύα στην πρεμιέρα μου. Όλα αυτά τα χρόνια που δεν ήμουν στο θέατρο, είχα πολύωρα γυρίσματα για την τηλεόραση. Ήταν μια κρυφή υπόσχεση η επιστροφή μας στο θέατρο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share