Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δημήτρης Τσινιδέλος: Αυτός είναι ο σύζυγος της Ελένης Καρακάση - Η γνωριμία και ο γάμος

Με τι ασχολείται;

30 Οκτωβρίου 2023 14:02
Δημήτρης Τσινιδέλος: Αυτός είναι ο σύζυγος της Ελένης Καρακάση - Η γνωριμία και ο γάμος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Τσινιδέλος είναι σύζυγος της Ελένης Καρακάση εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καθώς ο γάμος τους συνεχίζει να είναι ευτυχισμένος. Πώς έγινε η γνωριμία τους και πόση διαφορά ηλικίας έχουν;

Ο ίδιος είναι μουσικός και τραγουδιστής, ενώ σύμφωνα με την ηθοποιό, ο άντρας της φαίνεται πως έχει πολύ σωστό καλλιτεχνικό κριτήριο. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Ο σύζυγός σου, μουσικός και τραγουδιστής Δημήτρης Τσινιδέλος, είναι από τους ανθρώπους που συμβουλεύεσαι για τα επαγγελματικά σου;

«Ο Δημήτρης είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο συζητάω κάποια πρόταση γιατί, παρότι δεν είναι ηθοποιός, έχει πολύ σωστό κριτήριο. Βλέπει μπροστά. Για να καταλάβεις, όταν διάβασε το σενάριο από το Η ώρα η καλή, που εγώ τότε έλεγα "δεν μπορώ να το κάνω", μου είπε "αυτό θα πάει τρία χρόνια". Και πήγε όντως τρία χρόνια. Σέβομαι πολύ την άποψή του»

Δημήτρης Τσινιδέλος και Ελένη Καρακάση
Δημήτρης Τσινιδέλος και Ελένη Καρακάση

Είστε παντρεμένοι 16 χρόνια. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σε έναν μακροχρόνιο γάμο;

«Όταν βρεθήκαμε με τον άντρα μου, εγώ ήμουν 28 και εκείνος 25. Δεν ήμασταν μωρά. Είχαμε μια ωριμότητα ώστε να καταλάβουμε και να νιώθουμε ότι είμαστε δύο άνθρωποι που ταιριάζουν τα χνότα τους. Πέρα από την αγάπη και τον έρωτα, ταιριάζαμε σε όλα. Στο πώς βλέπαμε τη ζωή, την τέχνη μας -εκείνος είναι τραγουδιστής-, στην αισθητική, στο τι είναι οικογένεια για εμάς.

Βλέπουμε γενικά με την ίδια οπτική τα πράγματα. Από εκεί και έπειτα ζήσαμε μαζί και το δοκιμάσαμε. Πριν έρθει η κουλούρα, είδαμε ότι μπορούμε να συμβιώσουμε από πολύ μικρή ηλικία, οπότε ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να συζήσω με έναν άνθρωπο. Ξαφνικά κάποιος ερχόταν στο δικό μου μικρό δυαράκι με όλα του τα πράγματα, και μάλιστα με πολλά πράγματα καθότι μουσικός. Δηλαδή εγώ δεν είχα πια σαλόνι.

Ήταν παντού πιάνα, υπολογιστές. (Γελάει.) Θέλω να σου πω ότι όποτε υπήρχε ένα θέμα ή προέκυπταν κρίσεις και μπαίναμε σε μια διαδικασία να απομακρυνθούμε, πάντα τα βάζαμε κάτω και λέγαμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, ποτέ δεν έχουμε μιλήσει άσχημα ο ένας στον άλλο. Αυτά είναι πολύ μακριά από εμένα. Στη σχέση μας υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός», είχε δηλώσει πρόσφατα η ηθοποιός στο περιοδικό ΟΚ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share