Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Το αρχαιοελληνικό όνομα που θα δώσουν στον γιο τους και οι νονοί που επέλεξαν (videos)

Το ζευγάρι δεν έχει στα άμεσα σχέδιά του τον γάμο

30 Οκτωβρίου 2023 12:29
Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Το αρχαιοελληνικό όνομα που θα δώσουν στον γιο τους και οι νονοί που επέλεξαν (videos)
Από Εύη Κουρίδου

Λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία βγήκαν στη δημοσιότητα, μέσα από την επομπή «Γεια σου».

Πρώτα, ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε, πρόσφατα, πως η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία σκοπεύουν να βαφτίσουν τον γιο τους την ερχόμενη άνοιξη, χωρίς να δίνει ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: «Πετσόκοψε» την Ελένη Φουρέιρα ο Λάκης Γαβαλάς - «Μια μάνα δεν μπορεί να χτυπιέται - Βάρυνε μετά την μητρότητα» (video)

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, νονοί του Μποτία junior θα είναι δύο. Ο λόγος για τον κολλητό φίλο της Ελένης Φουρέιρα, Πέτρο Τσαπαρδώνη και τον προσωπικό βοηθό της, Βασίλη Σιμσιρίκη.

Όσον αφορά το όνομα, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία δεν επέλεξαν ισπανικό όνομα για τον γιο τους, αλλά ένα αρχαιοελληνικό, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Η βάφτιση θα τελεστεί μετά την άνοιξη, όταν ο γιος τους θα έχει κλείσει έναν χρόνο ζωής (γεννήθηκε τον Φεβρουάριο). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, θα γίνει ένα ωραίο πάρτι για το μυστήριο, ενώ ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα δε σχεδιάζουν προς το παρόν, αλλά ούτε στο άμεσο μέλλον, να παντρευτούν.

Σε πρόσφατες δηλώσεις για τον σύντροφό της και τη νέα τους ζωή μετά τον ερχομό του παιδιού τους, η Ελένη Φουρέιρα είχε πει χαρακτηριστικά: «Νομίζω ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος. Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος που είχα για το αν θα τα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Η σχέση μας με τον Αλμπέρτο μετά το μωρό έχει γίνει πολύ καλύτερη. Τον θαυμάζω πολύ περισσότερο, τον αγαπώ πολύ περισσότερο, τον έχω ερωτευτεί πιο πολύ.

Όταν βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να είναι τόσο καλός μπαμπάς, νομίζω δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο. Το μωρό, στις αρχές ήταν ίδιο ο πατέρας του, όσο μεγαλώνει τον βλέπω και λέω ότι είναι σαν να βλέπω εμένα, όσο μεγαλώνει παίρνει κι από εμένα κάτι, θα είναι μίξη νομίζω. Είμαι κάθε μέρα με το μωρό μου και προσπαθώ να του δώσω ό,τι έχω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share