Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Λορέντζο Καριέρε: «Είχε ανοίξει ένα σουβλατζίδικο και...» - Αλλαγή πλεύσης για τον τραγουδιστή

Από τραγουδιστής έγινε... σουβλατζής

30 Οκτωβρίου 2023 10:26
Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Λορέντζο Καριέρε: «Είχε ανοίξει ένα σουβλατζίδικο και...» - Αλλαγή πλεύσης για τον τραγουδιστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την αποχώρησή του από το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα» (δείτε εδώ το λόγο) ο Λορέντζο Καριέρε έκανε αλλαγή πλεύσης και από τραγουδιστής, αποφάσισε να ανοίξει σουβλατζίδικο. Την αποκάλυψη «βόμβα» είχε κάνει η μητέρα του Ματούλα χρόνια πριν πεθάνει.

Το μακρινό 2014 η Ματούλα είχε μιλήσει στο «Χάι» για το γιο της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Έχω χρόνια να δω το γιο μου. Ρωτήστε την Κατραβά γιατί. Είχε ανοίξει ένα σουβλατζίδικο και τυχαία πήγα με μια παρέα. Τον είδα από μακριά. Δεν ήξερα καν πως αυτό ήταν το μαγαζί του. Ούτε μου μίλησε αλλά ούτε και του μίλησα. Εγώ δηλαδή θα κάνω την κίνηση να του μιλήσω; Εκείνος μ' έφερε σ' αυτό τον κόσμο;.

Οχτώ χρόνια δεν είδα ούτε μια φορά τα εγγόνια μου. Είναι σπόροι μου αλλά όταν ένα παιδί δεν το έχεις δει από μωρό και δεν το έχεις ζήσει δεν μπορείς να το αγαπήσεις ξαφνικά».

Λορέντζο Καριέρε
Λορέντζο Καριέρε

Παράλληλα, δημοσίευμα της Espresso αναφέρει πως ο τραγουδιστής που έγινε ευρύτερα δημοφιλής στο κοινό μέσω της συμμετοχής του στα reality show του Mega “Bar” και στο συγκρότημα "Φίλοι για πάντα" αποφάσισε να μπει στον επιχειρηματικό κόσμο και να γίνει συνέταιρος σε ψητοπωλείο - σουβλατζίδικο.

Ο Λορέντζο Καριέρε στο σουβλατζίδικό του

Ο Λορέντζο Καριέρε, όχι μόνο εμπλέκεται επιχειρηματικά με το εν λόγω ταχυφαγείο στο Χαλάνδρι αλλά έχει ενεργότερο ρόλο. Συγκεκριμένα έχει επιληφθεί έως και της τελευταίας λεπτομέρειας που έχει να κάνει με τις παραγγελίες το σερβίρισμα έως και το ψήσιμο, θέλοντας να έχει γνώμη για όλα τα πόστα. Ο τραγουδιστής δεν διστάζει να καλύψει ο ίδιος τις ανάγκες που προκύπτουν στην επιχείρηση εκπλήσσοντας τους θαμώνες με το εξυπηρετικό του πνεύμα.

Κατάθεση ψυχής από τον Λορέντζο Καριέρε: «Δε φανταζόμουν τον εαυτό μου παντρεμένο με δύο παιδιά, από τότε που γνώρισα την Έλενα...»

Μετά το θάνατο της μητέρας του, Ματούλας, ο Λορέντζο Καριέρε περνά δύσκολες ώρες. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε προβεί σε μια κατάθεση ψυχής, αναφερόμενος στη σύζυγό του, Έλενα Κατραβά, η οποία του άλλαξε τη ζωή από τότε που τη γνώρισε. Μάλιστα, είχε εξομολογηθεί πως δεν φανταζόταν τον εαυτό του παντρεμένο και μάλιστα με δύο παιδιά.

Οι πιο πολλοί θυμούνται την Έλενα Κατράβα από το Super Idol που καθόταν δίπλα στον Ηλία Ψινάκη και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλου. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης όμως την γνωρίζουν ως την ισχυρή γυναίκα των Media χάρη στην επιτυχημένη καριέρα της ως σύμβουλος στη τηλεόραση. Η Έλενα Κατραβά σήμερα συνεργάζεται με τον Νίκο Κοκλώνη στη Barking Well Media.

Ο Λορέντζο Καριέρε είναι εδώ και αρκετά χρόνια παντρεμένος με το πρώην στέλεχος του Mega, Έλενα Κατραβά και μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους τον 16χρονο Αλεσάντρο και τον 14χρονο Ρομπέρτο, που έχει το όνομα του παππού του.

Έλενα Κατραβά και Λορέντζο Καριέρε

Ο ίδιος είχε πει σχετικά με τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας: «Ποτέ στο παρελθόν δε φανταζόμουν τον εαυτό μου παντρεμένο και μάλιστα με δύο παιδιά όμως από τότε που γνώρισα την Έλενα, αναθεώρησα». «Η Έλενα είναι η γυναίκα μου και σ’αυτή οφείλεται η δημιουργία της ίδιας της ζωής» προσθέτει.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους γι΄αυτό και δεν γνωρίζουμε πολλά για την καθημερινότητά του. Ωστόσο, παραμένουν ερωτευμένοι και επιτυχημένοι τόσο ως γονείς όσο και ως επαγγελματίες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share