Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Καθηλώνει ο Γιώργος Πολυχρονίου: «Με συγκλόνισε ο χωρισμός με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ήταν ένας σεισμός δέκα Ρίχτερ»

«Δεν ήταν όμως μόνο ότι έχασα την Μάγκυ. Εκείνο που με ταρακούνησε ήταν ότι έχασα την ομαλότητα της καθημερινότητας, την ασφάλεια»

28 Οκτωβρίου 2023 11:36
Καθηλώνει ο Γιώργος Πολυχρονίου: «Με συγκλόνισε ο χωρισμός με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ήταν ένας σεισμός δέκα Ρίχτερ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Πολυχρονίου παραχώρησε συνέντευξη στο On Time και καθήλωσε, αναφέροντας πως τον συγκλόνισε ο χωρισμός του με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, καθώς γι' αυτόν ήταν ένας σεισμός δέκα Ρίχτερ.

Υπήρξε γυναίκα για την οποία… πέσατε στα πατώματα;

Η Μάγκυ (Χαραλαμπίδου) με ταρακούνησε. Δεν ήταν όμως μόνο ότι έχασα την Μάγκυ. Εκείνο που με ταρακούνησε ήταν ότι έχασα την ομαλότητα της καθημερινότητας, την ασφάλεια. Ο άνδρας πρέπει να επιβεβαιώνεται και να είναι ασφαλής. Θέλει την επιβεβαίωση -ειδικά όταν μεγαλώνει- ότι περνάει η… μπογιά του, έστω και «μερικώς» και να νιώθει ασφαλής. Να έχει τη θαλπωρή του σπιτιού του, το σίγουρο, όλο αυτό που έχει κάνει τόσα χρόνια με τη σύντροφό ή τη σύζυγό του με όλες τις συνήθειες της καθημερινότητας. Παράλληλα, δείτε εδώ τις γυμνές της φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Γιώργος Πολυχρονίου και Μάγκυ Χαραλαμπίδου
Γιώργος Πολυχρονίου και Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Για εμένα ήταν ένας σεισμός δέκα μονάδων της κλίμακας Ρίχτερ, που με συγκλόνισε όταν χώρισα με την Μάγκυ! Και με την Μαίη το ίδιο ένιωσα γιατί μαζί με εκείνη «έχανα» -εντός εισαγωγικών»- και την κόρη μου Ντέμη, που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Τώρα οι μεγάλες μου αγάπες είναι, οι λατρείες μου, είναι η κόρη μου και η εγγονή μου. Τους έχω μεγάλη αδυναμία.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είναι δυνατόν να μη ντρέπεται που πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο πακέτο;»

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ρωτήθηκε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με τις καταγγελίες για διαρροή βίντεο και εικόνων σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό χαρακτήρα. Η γνωστή dj τοποθετήθηκε για το ζήτημα κάνοντας μία ιδιαίτερη δήλωση για το σώμα του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα

«Είναι απίστευτο. Απορώ με το θράσος του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο. Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται ο ίδιος να πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο σώμα, με όλο αυτό το απαράδεκτο πακέτο;

Υποτίθεται ότι θες να είναι κάτι που θα σε εξιτάρει, δεν ντρέπεται; Είναι θρασύτατα τραγικό και απαράδεκτο αυτό που έκανε στα κορίτσια. Είναι πάρα πολύ κακό να μην σέβεσαι τον άλλον. Αλλά και από την άλλη, με την πάρτη του πώς τη βρίσκει;» πρόσθεσε στη συνέχεια η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Η ίδια ρωτήθηκε για το αν της έχει τύχει στο παρελθόν κάτι παρόμοιο. «Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την επιλογή των συντρόφων ή επειδή είμαι πολύ προσεκτική. Ό,τι υλικό υπάρχει με εμένα, υπάρχει επειδή θέλω και το ξέρω. Δεν υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζω. Έχω κάνει playboy και φυσικά ότι άλλο έχω κάνει επίσης, το γνωρίζω καλά.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου και Στάθης Παναγιωτόπουλος

Από τη στιγμή που θα μπεις στη διαδικασία να μαγνητοσκοπήσεις μια προσωπική στιγμή, πρέπει να σκέφτεσαι ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν το κάνεις. Αν αποφασίσεις να τραβήξεις μια προσωπική σου στιγμή, την τραβάς εσύ και την κρατάς για πάρτη σου» εξομολογήθηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share