Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

«Ραγίζει» καρδιές ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για το σπίτι του: «Δεν άντεξα, δυστυχώς ήταν μεγάλο το βάρος»

«Εκεί που είχα ένα ολόκληρο δυναμικό από συνεργάτες, 300 – 400 άτομα ανθρώπους στις επιχειρήσεις μου ήρθαν και γονάτισαν με το μνημόνιο οι επιχειρήσεις αυτές»

28 Οκτωβρίου 2023 08:15
«Ραγίζει» καρδιές ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για το σπίτι του: «Δεν άντεξα, δυστυχώς ήταν μεγάλο το βάρος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δύο μέρες μετά την απόφαση να χάσει σε πλειστηριασμό το σπίτι του στη Γλυφάδα μίλησε στον Alpha και «ράγισε» καρδιές, αναφέροντας πως δυστυχώς ήταν μεγάλο το βάρος και δεν άντεξε. Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά το μικρό του γιο.

Ο ίδιος παραδέχθηκε:

«Εκεί που είχα ένα ολόκληρο δυναμικό από συνεργάτες, 300 – 400 άτομα ανθρώπους στις επιχειρήσεις μου ήρθαν και γονάτισαν με το μνημόνιο οι επιχειρήσεις αυτές. Αναγκάστηκα να πάρω κάποια χρήματα από την τράπεζα και δυστυχώς ήταν πολύ το βάρος και δεν άντεξα. Έκανα δυο φορές συμβιβασμό και στο ΕΦΚΑ και στο δημόσιο. Δεν άντεξα όμως. Πλήρωσα, έκανα ρύθμιση και την έχασα την ρύθμιση. Μαζί με εμάς ήταν κατασκευαστές και εργοστάσια που έφερναν διάφορα είδη από έξω. Έχω φίλο, ο οποίος είναι μεγάλος κατασκευαστής και δουλεύει τώρα νυχτοφύλακας».

«Αυτό που θέλω είναι να μην ντρέπονται τα παιδιά μου για μένα...» - Συγκινεί ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος που έχασε σε πλειστηριασμό τη βίλα του στην Γλυφάδα (Video)

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εξομολογήθηκε πώς έχασε σε πλειστηριασμό τη βίλα του στην Γλυφάδα.

Όπως είπε ο πλειστηριασμός είχε τιμή εκκίνησης τα 3,3 εκατ. ευρώ αλλά ο νέος ιδιοκτήτης, ο οποίος είναι Έλληνας κάτοικος του εξωτερικού, προσέφερε 7,5 εκατ. ευρώ και πλέον του ανήκει.

«Εγώ αυτό που θέλω είναι να καθαρίσω, να μη με λένε μπαταχτζή, να μην ντρέπονται τα παιδιά μου για μένα… και αν μείνουν και τίποτα λεφτά που δεν μένουνε μπορεί να μου πάρουνε τίποτα παπούτσια, ρούχα…», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share