Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

«Με αντιμετώπισαν ως αντικείμενο, έχω δεχθεί...» - Δραματικές αποκαλύψεις από την Ζέτα Μακρυπούλια (Video)

«Είχα επιλέξει τη σιωπή όσο μπορούσα και όπως μπορούσα, που και αυτό είχε ένα κόστος αλλά περίμενα να τελειώσει»

27 Οκτωβρίου 2023 08:08
«Με αντιμετώπισαν ως αντικείμενο, έχω δεχθεί...» - Δραματικές αποκαλύψεις από την Ζέτα Μακρυπούλια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε δραματικές αποκαλύψεις προχώρησε η Ζέτα Μακρυπούλια για όσα έχει περάσει στο παρελθόν μέσα σε αυτά τα 32 χρόνια καριέρας, μέσα από μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε πάει στη βάφτιση του ανιψιού της ντυμένη «άνοιξη» και όλες ψάχνουν το φόρεμά της

«Με αντιμετώπισαν ως αντικείμενο, έχω δεχθεί...»

«Νομίζω ότι προκάλεσε και το γεγονός ότι οι σχέσεις μου ήταν με γνωστά πρόσωπα και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι άλλο. Σημασία πάντως σε όλα αυτά δεν έχει τόσο τι νιώθω ή πως θα το αντιμετωπίσω εγώ αλλά πόσο είσαι εσύ αποφασισμένος να επέμβεις και να ασχοληθείς μαζί μου. Με αντιμετώπισαν ως αντικείμενο, το έχω δει!

Ο χώρος αυτός είναι σκληρός πόσο μάλλον για ένα παιδί 15-16 ετών. Στην ψυχολογία μου έκαναν κακό όλα αυτά, άργησα πάρα πολύ να το καταλάβω και το κατάλαβα τώρα αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια που είναι αρκετά κρίσιμα για μένα. Στις σχέσεις μου όχι τόσο, γιατί είχα τον τρόπο να μπορώ να τις προστατεύσω. Έκαναν πάρα πολύ κακό στην ψυχολογία μου. Δεν καταλαβαίνω, έχω δεχθεί πάρα πολύ άσχημες συμπεριφορές».

«Πάνω από τα πάντα πια έχει περάσει η ψυχική μου υγεία. Είναι πάνω απ’ όλα αυτή τη στιγμή για μένα γιατί χτύπησε ένα πολύ ισχυρό καμπανάκι σε μια περίοδο, προ κορονοϊού ακόμα, που πάλι ήμουν στη δίνη των συνεντεύξεων γιατί ξεκινούσε μια νέα χρονιά και έπρεπε να δώσω κάποιες συνεντεύξεις που είναι απαραίτητο γιατί είναι οι κανόνες της δουλειάς μας. Έπαθα πανικό. Η δεύτερη κρίση πανικού που έχω πάθει στη ζωή μου, την πρώτη μου την έπαθα στα 27 μου πάνω στη σκηνή του θεάτρου παίζοντας.

Δεν ήξερα τι είναι αυτό το πράγμα και ξαφνικά άκουσα εδώ μέσα ένα κρακ και άρχισα να τρέμω επάνω στη σκηνή. Είναι απορίας άξιον γιατί συνέβη αυτό. Έχει υπάρξει περίοδος της ζωής μου που ήμουν έξω, που έβγαινα. Καμιά φορά που δεν έχουμε κάνει στη ζωή μας, το θέλουμε. Αυτό που λες ότι δεν έχω αλλάξει τους άντρες σαν τα πουκάμισα καμία φορά μπορεί να ήθελα λίγο να είμαι τόσο ανοιχτή, να παίξω. Αλλά όχι, ακολούθησα μια άλλη γραμμή γιατί ήταν έτσι η οικογένειά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share