Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Μπηχτή» από Σπύρο Δημητρίου σε Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Υπήρξαν πιο επίπονοι χωρισμοί στη ζωή μου»

«Αν μου αποδείξεις ότι ενδιαφέρει τον κόσμο να ακούσει για το διαζύγιο, θα μιλήσω»

26 Οκτωβρίου 2023 20:25
«Μπηχτή» από Σπύρο Δημητρίου σε Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Υπήρξαν πιο επίπονοι χωρισμοί στη ζωή μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δικά του «μπηχτή» πέταξε ο Σπύρος Δημητρίου στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αναφέροντας πως υπήρξαν πιο επίπονοι χωρισμοί στη ζωή του.

Ο γνωστός δικηγόρος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έδειξε το καινούργιο του σπίτι. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που πήραν διαζύγιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Δημητρίου παραδέχθηκε πως «αυτός είναι ο πρώτος χώρος που τον φτιάχνω ακριβώς όπως τον θέλω εγώ. Όλοι οι προηγούμενοι χώροι είχαν πάντα μια παρέμβαση της μαμάς και ναι, όπως όλοι θα θέλαμε, θα ήθελα και τώρα να ρωτήσω τη μητέρα μου «πως σου φαίνεται;». Ακόμα και κάποια που ξέρω ότι θα γίνει έξαλλη με κάποια που ξέρω ότι δεν της άρεσαν και εγώ τα έκανα, μπορεί και εκδικητικά».

«Η μητέρα μου ήταν στον γάμο μου και, αν και δεν το συζητήσαμε, εννοείται πως ήταν χαρούμενη. Αν δεν είχε φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή, δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν. Υπάρχουν κομβικά σημεία στη ζωή και περιστατικά που μας επηρεάζουν και τα συνδυάζουμε».

«Αν μου αποδείξεις ότι ενδιαφέρει τον κόσμο να ακούσει για το διαζύγιο (σ.σ. με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), θα μιλήσω. Δεν είναι ο μοναδικός χωρισμός που είχα στη ζωή μου. Υπήρξαν πολλοί χωρισμοί και πιο επίπονοι, επίσης με αξιόλογους ανθρώπους» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Σπύρος Δημητρίου για να υπογραμμίσει στη συνέχεια πως «όχι, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ξανασκεφτώ τον γάμο. Βλέπω κάποιους ανθρώπους που παντρεύονται με θρησκευτικές τελετές σε εκκλησίες και δεν είναι εικόνα».

«Υπήρχαν προστριβές από το...» - Αποκαλύψεις «φωτιά» Γιάννη Ζουγανέλη για το διαζύγιο της Ελεωνόρας και του Σπύρου Δημητρίου

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου και όπως εξομολογείται στη συνέντευξή του δεν τη συμβούλευσε τίποτα μετά από αυτή την αλλαγή στην προσωπική της ζωή.

Με το διαζύγιο της κόρης σας, Ελεωνόρας Ζουγανέλη, από τον Σπύρο Δημητρίου τη συμβουλεύσατε κάτι;

Τίποτα απολύτως. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό το κορίτσι που ναι μεν είναι δικό μου αλλά δεν έχω παρέμβει ποτέ στη ζωή της. Ακόμη και αντίρρηση να είχα στις σχέσεις που είχε στη ζωή της, δεν θα έπαιρνα θέση. Στον λόγο της τιμής μου. Η μητέρα της έχει μια άλλη σχέση και μιλάνε. Εγώ αποστασιοποιήθηκα από ενδιαφέρον και όχι από αδιαφορία. Δεν ευδοκίμησε λοιπόν αυτή η σχέση και πήραν την απόφαση να χωρίσουν κοινή συναινέσει.

Φαντάζομαι ότι η κόρη σας είναι μια χαρά τώρα…

Ναι. Αυτό που ήξερα εγώ είναι ότι από το καλοκαίρι είχαν έρθει σε προστριβές αλλά πολιτισμένα.

Αποκαλύψεις «φωτιά» Γιάννη Ζουγανέλη για το διαζύγιο της Ελεωνόρας και του Σπύρου Δημητρίου

Οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για τον χωρισμό τους σας είχαν ενοχλήσει;

Με ενοχλεί και μερικές φορές με τρομάζει. Δεν θα με ενοχλούσε αν ήταν αλήθεια αυτά που δημοσιεύονται. Έχει συμβεί και σε μένα στο παρελθόν. Μια φορά είχαμε πάει στην εκδήλωση ενός ξενοδοχείου και βγαίνοντας έξω είδα τη βαφτιστήρα μου, Νικολέτα, με την οποία είχα να βρεθώ αρκετό καιρό. Από τη χαρά της ήρθε πάνω μου και με αγκάλιασε και έπεσε πάνω μου με όλο της το σώμα. Κάποιος τράβηξε μια φωτογραφία και μια εφημερίδα που δεν υπάρχει πια με είχε εξώφυλλο: Ο Ζουγανέλης με γκόμενα στο ξενοδοχείο.

Σκεφτήκατε να κινηθείτε νομικά;

Όχι, δεν θέλω. Στεναχωριέμαι απλώς. Το ψέμα με ενοχλεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share