Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Δίνουμε ψωμί σε ανθρώπους που δεν αξίζουν» - Απασφάλισε η Ραμόνα Βλαντή για τη Σοφία Χατζηπαντελή (video)

«Η θέση αυτή στο My Style Rocks ανήκει σε μια στιλίστρια ή έναν στιλίστα»

17 Οκτωβρίου 2023 23:15
«Δίνουμε ψωμί σε ανθρώπους που δεν αξίζουν» - Απασφάλισε η Ραμόνα Βλαντή για τη Σοφία Χατζηπαντελή (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή ως κριτή στο My Style Rocks έκρινε η Ραμόνα Βλαντή, σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στη θέση του κριτή στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έπρεπε να βρίσκεται ένας στιλίστας.

«Με αυτή την εμφάνιση αδικείσαι που δε βρίσκεσαι σε κάποιο ριάλιτι μόδας», είπε η ρεπόρτερ και η Ραμόνα Βλαντή απάντησε: «Εγώ το ξέρω, εσείς το ξέρετε; Απλώς κάνετε ότι δεν τα ξέρετε».

Στη συνέχεια, η Ραμόνα Βλαντή είπε για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Να πάει σε αυτά που κάνει. Η θέση αυτή στο My Style Rocks ανήκει σε μια στιλίστρια ή έναν στιλίστα.Ταΐζουμε και δίνουμε ψωμί σε κάποιους ανθρώπους που δεν αξίζουν». Παράλληλα, Έξαλλος ο Λάκης Γαβαλάς: «Δεν εκπροσωπεί η Σοφία Χατζηπαντελή τη μόδα»

Είπαν τα χειρότερα για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι απαράδεκτη και αναιδής»

Τα χειρότερα είπε ο Βλάσσης Χολέβας για τη Σοφία Χατζηπαντελή, χαρακτηρίζοντάς την «απαράδεκτη» και «αναιδή».

Ο Βλάσσης Χολέβας έκανε δηλώσεις στο Πρωινό ΣουΣου και στην Κωνσταντίνα Μαύρου και δεν δίστασε να μιλήσει και για τα ριάλιτι μόδας, αλλά και τις Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Σοφία Χατζηπαντέλη. Παράλληλα, με αφορμή τις δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή και τον εκνευρισμό της στην κάμερα σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος στο Πρωινό Σουσού.

«Όλοι κάνετε διαφήμιση στο My Style Rocks, αλλά πάλι κάνει μονοψήφια γιατί αυτή η εκπομπή δεν έχει κομψότητα, δεν είναι για μόδα. Είναι για να τρολάρει ο ένας τον άλλον, να τσακώνονται. Είναι ένα φθηνό ριάλιτι. Όλοι παίζουν μία περσόνα και δεν είναι για εμένα πραγματική. Έχει βαρεθεί ο κόσμος. Καλό είναι να γίνεται κάθε 2 χρόνια, όχι κάθε σεζόν» ανέφερε ο Βλάσσης Χολέβας.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι απαράδεκτη. Προσπαθεί την περίεργη περσόνα που έχει να την κάνει ακόμα πιο περίεργη. Είναι αναιδής, δεν μιλά καθόλου ελληνικά κι αυτό δεν αρέσει στον κόσμο και φαίνεται. Δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης εκεί μέσα.

Δεν τη γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά όταν μου πλασάρεις ότι έχεις μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, εγώ αναρωτιέμαι το εξής: Επειδή τα χρήματα που κερδίζεις στο εξωτερικό είναι δεκαπλάσια, γιατί δεν είσαι εκεί; Γιατί είσαι στην Ελλαδίτσα και κάνει εδώ καριέρα πάνω σε κάτι που δεν ξέρουμε τι υπάρχει;» δήλωσε ο Βλάσσης Χολέβας.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share