Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

"Κάρφωσε" την Εύη Βατίδου ο Ηλίας Κωνσταντίνου: «Ήμασταν ζευγάρι τέσσερις μήνες! Δεν ξέρω γιατί τα λέει αυτά» (Video)

«Το έχω αφήσει πίσω μου όμως, δεν κρατάω κακία»

17 Οκτωβρίου 2023 11:08
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη σχέση του με την Εύη Βατίδου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την δημοσιογράφο, Χριστιάννα Κοχλατζή. Ενώ, φαίνεται πως "πονάει το δοντάκι" της Εύης Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια καθώς όπως έχει πει δεν θα ήταν το καλύτερό της αν ξανάφτιαχνε τη ζωή του.

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου μίλησε μεταξύ άλλων, για την καριέρα του στο ποδόσφαιρο και το μόντελινγκ, για το τέλος της σχέσης του με την Εύη Βατίδου, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη δημοσιότητα τους πρώτους μήνες της σχέσης τους,

«Ήμασταν ζευγάρι τέσσερις μήνες! Δεν ξέρω γιατί τα λέει αυτά»

«Ασχολούμαι 13 χρόνια με τον χώρο της μόδας, είμαι επαγγελματίας μοντέλο, έχω συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στην μόδα. Εκτός από το μόντελινγκ, έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο του ποδοσφαίρου, είχα συμβόλαιο στον Ηρακλή όπου αγωνίστηκα εκεί για τρία χρόνια και μετά για δικούς μου λόγους σταμάτησα και συνέχισα με τις σπουδές μου», είπε αρχικά ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

«Με την Εύη Βατίδου ήμασταν ζευγάρι, το έχω αφήσει πίσω μου όμως, δεν κρατάω κακία. Δεν ξέρω γιατί τα λέει όλα αυτά. Από όλους τους ανθρώπους έχουμε να πάρουμε κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας, από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται. Ήμασταν μαζί για 4 μήνες. Όπως όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, έτσι τέλειωσε και αυτό, πάμε παρακάτω. Αν την δω θα μιλήσουμε, δεν είμαστε και εχθροί», ξεκαθάρισε στη συνέχεια ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share