Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

«Με φίλησε στο στόμα για να μάθω να το κάνω στη σκηνή»: Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκαλύπτει (video)

«Εγώ στις πρόβες δεν είχα την οικειότητα να φιλάω τη γυναίκα»

16 Οκτωβρίου 2023 10:28
«Με φίλησε στο στόμα για να μάθω να το κάνω στη σκηνή»: Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκαλύπτει (video)
Από Εύη Κουρίδου

Για τις ερωτικές σκηνές που πρέπει να κάνει μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, αποκαλύπτωντας και ένα περιστατικό με τον Μανούσο Μανουσάκη.

Ο ηθοποιός είπε στην κάμερα του «Breakfast@Star», ότι δεν έχει ζοριστεί σε σκηνές που περιέχουν φιλί στο στόμα ή είναι πιο ερωτικές. Μάλιστα, αναφερόμενος στον σκηνοθέτη, θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό μεταξύ τους.

«Δεν έχω κάνει γυμνά, δεν παίρνουν εμένα για τέτοια πράγματα, αλλά προσωπικά ζορίζομαι καμιά φορά αν υπάρχουν φιλιά, ερωτικές σκηνές και τέτοια...», δήλωσε αρχικά.

Δείτε επίσης: Κόλαφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης για Μάνο Παπαγιάννη: «Ήμουν μάρτυρας σε κάτι που...»

«Εκείνη που φίλησα ίσως λίγο παραπάνω ήταν η Ηρώ (Λούπη), αλλά αφού πλέον τα 'χαμε βρει μεταξύ μας. Ο Μανούσος ο Μανουσάκης τα έκανε όλα αυτά. Επειδή εγώ στις πρόβες δεν είχα την οικειότητα να φιλάω τη γυναίκα. Πρόβα κάναμε. Και εκείνος φώναζε "φίλα τη, φίλα τη". Μια μέρα ανεβαίνει πάνω μου λέει "καλά δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω; Φίλα τη". Πάει προς την Ηρώ, γυρίζει με πιάνει από τα αφτιά μου δίνει ένα φιλί στο στόμα... ο Μανούσος. Ναι, μετά τα ξεπέρασα και εγώ τα προβλήματά μου», συνέχισε ξεσπώντας σε γέλια, ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Μού έπιασε τα γεννητικά όργ@ν@ σε live»: Συγκλονίζει ο ράπερ Greg για ακραία ένδειξη θαυμασμού από fan (video)

Ο ράπερ Greg διηγήθηκε ένα ενοχλητικό περιστατικό που του συνέβη όταν έκανε live.

«Είχα live και ήρθε θαυμάστρια σε ένα κλαμπ, είχε πολύ κοντινή επαφή από κάτω και μου έκανε αυτό» είπε δείχνοντας ότι τον «γράπωσε» από τα γεννητικά του όργανα. Με την ευκαιρία, δείτε τον άγνωστο γιο του Αχιλλέα Μπέου.

«Συνέχισα να κάνω το live, απομακρύνθηκα προφανώς. Μετά από λίγο η ίδια, επειδή προφανώς ήθελε την προσοχή πάνω της, την είδα και μου τραβούσε τα κορδόνια από τα παπούτσια» περιέγραψε.

Ένας άλλος τράπερ, ο Mc Daddy, έκανε δηλώσεις στις κάμερες και ανέφερε ότι θα ήταν καλύτερος ως παρουσιαστής παρά κριτής σε επιτροπή, ενώ επίσης εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ ζηλιάρης και έχει κάνει πολλές σκηνές ζηλοτυπίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share