Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Μού έπιασε τα γεννητικά όργ@ν@ σε live»: Συγκλονίζει ο ράπερ Greg για ακραία ένδειξη θαυμασμού από fan (video)

«Είχα live και ήρθε θαυμάστρια σε ένα κλαμπ...»

16 Οκτωβρίου 2023 10:01
«Μού έπιασε τα γεννητικά όργ@ν@ σε live»: Συγκλονίζει ο ράπερ Greg για ακραία ένδειξη θαυμασμού από fan (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Ο ράπερ Greg διηγήθηκε ένα ενοχλητικό περιστατικό που του συνέβη όταν έκανε live.

«Είχα live και ήρθε θαυμάστρια σε ένα κλαμπ, είχε πολύ κοντινή επαφή από κάτω και μου έκανε αυτό» είπε δείχνοντας ότι τον «γράπωσε» από τα γεννητικά του όργανα. Με την ευκαιρία, δείτε τον άγνωστο γιο του Αχιλλέα Μπέου.

«Συνέχισα να κάνω το live, απομακρύνθηκα προφανώς. Μετά από λίγο η ίδια, επειδή προφανώς ήθελε την προσοχή πάνω της, την είδα και μου τραβούσε τα κορδόνια από τα παπούτσια» περιέγραψε.

Ένας άλλος τράπερ, ο Mc Daddy, έκανε δηλώσεις στις κάμερες και ανέφερε ότι θα ήταν καλύτερος ως παρουσιαστής παρά κριτής σε επιτροπή, ενώ επίσης εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ ζηλιάρης και έχει κάνει πολλές σκηνές ζηλοτυπίας.

«Λύγισε» on air η Βάσω Λασκαράκη: «Ας μην το συζητήσουμε» - Η αναφορά στην κόρη της που την συγκίνησε (video)

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΪ. Με την ευκαιρία, δείτε το σκηνικό που σόκαρε την ηθοποιό.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει, για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν ρωτήθηκε για την κόρη της, Εύα.


«Συγκινούμαι πολύ, αλλά ας μην το συζητήσουμε» αρκέστηκε να πει η Βάσω Λασκαράκη σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Σχετικά με τη νέα της εκπομπή, η ηθοποιός είπε: «Έχω αγωνία αρκετή, καλή αγωνία όμως. Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, έχω αυτό το σφίξιμο ότι κάτι είναι καινούργιο, ρωτάω να μάθω, δεν είναι εύκολο αλλά είναι διασκεδαστικό. Για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και οι κατάλληλες συνθήκες. Το πρότζεκτ αυτό μου ταιριάζει».

«Μπορεί να εμφανιστεί ο σύζυγός μου, Λευτέρης Σουλτάτος στην εκπομπή, ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είμαι παρουσιάστρια, με αγχώνει εάν θα τα πάω καλά. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές, δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης», συμπλήρωσε η Βάσω Λασκαράκη.

«Ο σύζυγός μου με πιστεύει πολύ ότι μπορώ να το κάνω. Καλεσμένοι υπάρχουν πολλοί, θα δούμε αν θα έρθει καλεσμένος ο Τσιμιτσέλης», πρόσθεσε, επίσης, η Βάσω Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο και τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share