Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Μαρία Σολωμού με τον Μάριο Αθανασίου: " Δεν ντρέπεσαι να... "

Απίστευτο!

11 Οκτωβρίου 2023 09:02
Έξαλλη η Μαρία Σολωμού με τον Μάριο Αθανασίου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρια Σολώμου βρέθηκε καλεσμένη σε κοσμική εκδήλωση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρώην συντροφό της Μαρίο Αθανασίου. Ποιός ήταν ο λόγος που την έκανε έξαλλη;

Ο γνωστός ηθοποίος Μάριος Αθανασίου πρωταγωνιστεί στην νέα διαφορετική δραματική κομεντί του ANT1 "Ο πρώτος από εμας. Εκεί υποδύεται τον Φίλιππο, έναν καταπιεσμένο ομοφυλόφιλο, προχωράει σε μια εξομολόγηση στον «Αλέξη», τον οποίο υποδύεται ο Αντώνης Γιαννακός. Ένα θέμα που έχει απασχολήσει έντοντα την επικαιρότητα και μετά από τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου.

Έτσι, θα τους δούμε να αναταλλάσουν και το πρώτο τους φιλί όπως φάινεται και στο τρέιλερ της σειράς. Η Μαρία Σολωμού σε ερώτηση που δέχτηκε για τον εάν τον πήρε τηλέφωνο για τον συγκεκριμένο ρόλο απάντησε: Το έμαθα από την Αθηνά Οικονομάκου και τον πήρα τηλέφωνο και οτυ είπα με ενθουσιασμό δεν ντέπεσαι κάνεις ένα τόσο κόντρα ρόλο και δεν μου το είπες. Δείτε το βίντεο:

Δύσκολες ώρες για την "Θεοπούλα" από το «Παρά Πέντε»: «Σταμάτησε η καρδιά! Είμαι χάλια...» - Σοβαρό πρόβλημα υγείας για την Έφη Παπαθεοδώρου

Δύσκολες ώρες για την "Θεοπούλα" από το «Παρά Πέντε» με την αγαπημένη ηθοποιό Έφη Παπαθεοδώρου να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «ON time».

«Σταμάτησε η καρδιά! Είμαι χάλια...»

«Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη» αποκάλυψε η Έφη Παπαθεοδώρου.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για την Έφη Παπαθεοδώρου

Σε ερώτησή ποιοι άνθρωποι ήταν κοντά της αυτές τις δύσκολες μέρες, η ηθοποιός απάντησε: «Έχω την αδελφή μου και το γαμπρό μου. Ήταν και είναι οι δικοί μου άνθρωποι δίπλα μου».

Ποια είναι η Έφη Παπαθεοδώρου

Μαθήτρια του Δημήτρη Ροντήρη, έχει συμπρωταγωνιστήσει με την Έλλη Λαμπέτη και αποτέλεσε μέλος της ομάδας που ξεκίνησε το «θέατρο Αμόρε».

Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στην παιδική σειρά Του Κουτιού τα Παραμύθια της ΕΡΤ και τη σειρά Δούρειος Ίππος του ΑΝΤ1. Παρόλη τη 40χρονη δραστηριότητά της, σημαντικό σταθμό στην καριέρα της αποτέλεσε η συμμετοχή της στη σειρά Στο Παρά 5, όταν η φίλη της Ειρήνη Κουμαριανού την πρότεινε για το ρόλο της Θεοπούλας.

Το 2005 συμμετείχε στις ελληνοαμερικανικές ταινίες Ένα μπλου τζιν για τέσσερις (The Sisterhood of the Traveling Pants) και Όπα! (Opa!), με την δεύτερη να γυρίζεται στην Πάτμο και άλλα ελληνικά νησιά. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στην αγγλική τηλεταινία Η οικογένειά μου και άλλα ζώα (My family and other animals), που γυρίστηκε στην Κέρκυρα και προβλήθηκε από το BBC. Επίσης πρωταγωνίστησε στον 1ο Κύκλο της τηλεοπτικής σειράς Λατρεμένοι μου γείτονες. Το 2015 συμμετείχε στο ριμέικ της ελληνικής ταινίας "Οι γαμπροί της Ευτυχίας".

Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους, στον οποίο το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε καλύτερα και τη λάτρεψε, ήταν εκείνος της Θεοπούλας στη σειρά «Στο Παρά Πέντε».

Η Έφη Παπαθεοδώρου στο ρόλο της Θεοπούλας και η Ειρήνη Κουμαριανού στο ρόλο της Σοφίας ήταν οι δύο απίθανες γιαγιάδες, που έμειναν αχώριστες μέχρι και την τελευταία στιγμή, με ατάκες που έως και σήμερα έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μας. Μετά τη συγκεκριμένη κωμική σειρά, η Έφη Παπαθεοδώρου συνέχισε να ασχολείται έως και σήμερα με το χώρο της υποκριτικής και τα έχει καταφέρει πολύ καλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share