Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» από την κόρη της Ζωής Λάσκαρη: «Όταν άρχισα να πίνω κόκες μόνη μου...»

«Έπρεπε να πάρω χάπια, να πάρω 10 "γάρα” για να κοιμηθώ»

10 Οκτωβρίου 2023 15:18
Αποκάλυψη «βόμβα» από την κόρη της Ζωής Λάσκαρη: «Όταν άρχισα να πίνω κόκες μόνη μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για τη σκοτεινή περίοδο της ζωής της όταν έκανε χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης. Η κόρης της Ζωής Λάσκαρη έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα», αναφέροντας πως «όταν άρχισα να πίνω κόκες και άρχισα να θέλω να γυρνάω στο σπίτι, ενώ ήμουν πάντα με κόσμο και συναναστρεφόμουν»

Ειδικότερα, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου κατά καιρούς έχει μιλήσει για τη χρήση ναρκωτικών και σ' αυτά τα βίντεό της στο TikTok αναφέρεται σε όλα εκείνα που την έκαναν να βάλει τέλος στις καταχρήσεις. Με την ευκαιρία, δείτε πως η αείμνηστη ηθοποιός την είχε βοηθήσει με τις ναρκωτικές ουσίες.

"Όταν άρχισα να πίνω κόκες και άρχισα να θέλω να γυρνάω στο σπίτι, ενώ ήμουν πάντα με κόσμο και συναναστρεφόμουν… γιατί αυτό το ναρκωτικό σε κάνει να συναναστρέφεσαι με πάρα πολύ κόσμο, άσχετο κόσμο, θες να μιλάς γιατί μιλάς ατελείωτα, θες να πίνεις γιατί είναι αυτή η αίσθηση που υπάρχει, η ένωση, θες κόσμο… Να θέλω να γυρνάω σπίτι μου, να θέλω να πίνω γραμμές μόνη μου μέχρι να ξημερώσει και να την "ακούω" έτσι μόνη μου, εκεί άρχισε κάτι να γίνεται στο μυαλό μου και να λέω "τι φάση τι κάνεις….”", αναφέρει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

"Αυτό το ναρκωτικό έχει τη δύναμη να θέλεις να νιώθεις αυτό το up και το τρομερό down. Έπρεπε να πάρω χάπια, να πάρω 10 "γάρα” για να κοιμηθώ. Όταν άρχισα λοιπόν να την "πίνω” μόνη μου στο σπίτι, εκεί έγινε το πρώτο μεγάλο κλικ και δεν άργησε πολύ να πω "τέρμα με αυτή τη ζωή”. Τέρμα με όλη αυτή τη συναναστροφή των τοξικών ανθρώπων, που είμαι και εγώ τοξική. Αλλά εγώ επέλεξα να θεραπευτώ" λέει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Στο παρελθόν, η Μαρία Ελένη είχε μιλήσει στην εκπομπή "Αυτοψία" για τον εθισμό της στα ναρκωτικά και το πώς ξεκίνησε τις καταχρήσεις.

"Το πρώτο τσιγάρο το έκανα στα 13-14. Ήμουν σε παρέα εκτός σχολείου, γιατί έκανα πάντα παρέα με μεγαλύτερους. Ήταν φανταστικά! Οι πρώτες φορές ήταν "περνάω φανταστικά”. Εντάξει, στο γυμνάσιο δεν θεωρείσαι μικρό παιδί, αλλά πιστεύω ότι δεν σε πιέζουν να κάνεις κάτι. Εγώ δεν κατηγόρησα ποτέ κανέναν για ό,τι έκανα στη ζωή μου. Ήταν επιλογή μου. Είχα την επιλογή να πω "όχι”. Είχα την περιέργεια τι είναι αυτό το πράγμα που κάνουν οι μεγαλύτεροι και περνάνε καλά. Γινόταν σε σπίτια συνήθως που έλειπαν οι γονείς. Δεν γινόταν καθημερινά, γιατί πήγαινα σχολείο" είχε πει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

"Το τσιγάρο είναι το άνοιγμα να πας παρακάτω. Από το τσιγάρο, πήγα στα επόμενα. Κάναμε το τσιγάρο και θες κάτι παραπάνω, θες να το πας παραπέρα, να ψαχτείς, τι είναι αυτή η κοκαΐνη, τι σου προκαλεί; Την κάνεις και την κοκαΐνη…Κάποιος έκανε και εγώ απλά κάποια στιγμή ήθελα να δοκιμάσω και δοκίμασα. Έκανα για κάποιο διάστημα, με έπιασε η μάνα μου, σταμάτησα. Μετά από κάποια χρόνια που πήγα και έμεινα μόνη μου, εκεί ξέφυγε η κατάσταση. Έκανα σε μαγαζιά. Πάρα πολύ εύκολο και πολύ κοινό σπορ. Η κοκαΐνη ήταν παντού αυτά τα χρόνια, ένα μεγάλο ποσοστό έκανε. Παντού πήγαινα. Υπήρχε αυτό το πράγμα στις παρέες που πήγαιναν στα μαγαζιά. Δεν μπορούσα να διασκεδάσω χωρίς κοκαΐνη" λέει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

"Κατάλαβα ότι πρέπει να σταματήσω, όταν άρχισα να θέλω να φεύγω από την παρέα και να πηγαίνω σπίτι μόνη μου και να πίνω μόνη μου. Κατάλαβα ότι αυτό είναι άρρωστο. Είχα μπουκώσει από το ψεύτικο ότι θα βγούμε και θα πιούμε, ένα κενό πράγμα. Δεν είχα τη δύναμη να κόψω τα ναρκωτικά. Ένιωσα ότι έχω πρόβλημα. Έφτασα στο τέρμα. Μία μέρα, 18 Μαΐου 2003, λέω "τέρμα”. Έκλεισα το κινητό μου, εξαφανίστηκα από όλον αυτόν τον κόσμο, έφυγα από το κέντρο που το κουδούνι μου χτυπούσε συνέχεια" είχε αναφέρει τότε.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share