Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Αλέξης Κούγιας: Αυτός είναι ο 21χρονος γιος του, Χρήστος, που σπουδάζει Νομική - «Είδωλο» χαρακτήρισε τον πατέρα του

Ο γιος του γνωστού ποινικολόγου ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του

9 Οκτωβρίου 2023 12:18
Αλέξης Κούγιας: Αυτός είναι ο 21χρονος γιος του, Χρήστος, που σπουδάζει Νομική - «Είδωλο» χαρακτήρισε τον πατέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξης Κούγιας απέκτησε μαζί με την Εύη Βατίδου δύο παιδιά, τον Χρήστο και τη Μάιρα. Ο 21χρονος γιος του σπουδάζει πλέον Νομική και χαρακτηρίζει «είδωλο» τον πατέρα του. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του ποινικολόγου για την προσωπική ζωή του γιου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Κούγιας, ο μονάκριβος γιος του δικηγόρου και της Εύης Βατίδου παρενέβη πριν καιρό στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω», μιλώντας για την οικογένειά του και φυσικά, για τον πατέρα του. Ο 21χρονος γιος του Αλέξη Κούγια, ο οποίος σπουδάζει στη Νομική, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης λέγοντας τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα του αλλά και για την επαγγελματική πορεία που έχει διανύσει.

Ο Χρήστος Κούγιας υπογράμμισε πως ο μπαμπάς του είναι καλός άνθρωπος και πατέρας ενώ δεν δίστασε να του δώσει τον χαρακτηρισμό "είδωλο".

Χρήστος Κούγιας: «Μας απειλούν γιατί ο πατέρας μου ανέλαβε την υπόθεση Λιγνάδη»

Οπως αποκάλυψε ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, στα social media, ο ίδιος και η αδελφή του δέχονται απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, επειδή ο πατέρας τους αποφάσισε να αναλάβει την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού - σκηνοθέτη.

«Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε «κανένα»», αναφέρει μεταξύ άλλων ο γιος του Αλέξη Κούγια και υπερασπίζεται την απόφαση του πατέρα του, λέγοντας:

«Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί ή καταδικαστεί, αλλά το δικαστήριο. Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκαλώ να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share