Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Νίκο Μουρατίδη: «Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν δύσκολος άνθρωπος, έπαθα σοκ, όταν ήρθε στο ραντεβού με πρησμένα χείλη»

«Ήξερα ότι ασχολιόταν με τις πλαστικές επεμβάσεις...»

9 Οκτωβρίου 2023 10:28
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Νίκο Μουρατίδη: «Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν δύσκολος άνθρωπος, έπαθα σοκ, όταν ήρθε στο ραντεβού με πρησμένα χείλη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φωτιά» ήταν οι αποκαλύψεις από τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος μίλησε για την Μαίρη Χρονοπούλου χαρακτηρίζοντας την ως έναν «δύσκολο άνθρωπο». «Έπαθα σοκ, όταν ήρθε στο ραντεβού με πρησμένα χείλη» ανέφερε χαρακτηριστικά για την αείμνηστο ηθοποιό.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη γνωριμία του με την Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών μετά από ατύχημα.

«Πριν 30 χρόνια, έγραψα ένα σενάριο με το όνομα «Μάνα είναι μόνο μία» και ήθελα πρωταγωνίστρια την Χρονοπούλου. Δεν είχε κάνει τηλεόραση και ήθελα να το κάνουμε μαζί, ήταν και το είδωλο του κινηματογράφου. Έπαθα σοκ όταν την είδα στο πρώτο ραντεβού. Ήξερα ότι ασχολιόταν με τις πλαστικές επεμβάσεις, και όταν ήρθε στο ραντεβού με τα πρησμένα χείλη έπαθα σοκ, αλλά συνεργαστήκαμε», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης είπε στη συνέχεια: «Ήταν δύσκολος άνθρωπος, θρύλος για τον κινηματογράφο και το θέατρο, κάθε βδομάδα τσακωνόμασταν. Είχε κολλήματα. Στην τηλεόραση δεν έχουμε πολύ χρόνο, η Μαίρη όταν κάτι για παράδειγμα δε της άρεσε, το φως, τα μαλλιά της έκανε σαρδάμ και σταμάταγε το γύρισμα και πηγαίναμε πάλι από την αρχή.

Όταν ερχόταν στο πλατό ερχόταν ως γυναίκα «μεγάλης ηλικίας». Μόλις καθόταν κάτω από τα φώτα, όλα άλλαζαν. Ήταν πολύ χρήσιμη ηθοποιός και για τον ελληνικό κινηματογράφο. Την γλέντησε τη ζωή της έως το τέλος».

«Έχω ετοιμάσει τα πάντα για την κηδεία μου»: Η προφητική δήλωση της Μαίρης Χρονοπούλου λίγο πριν τον θάνατό της

Για την τελευταία της επιθυμία είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η διάσημη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, γνωστοποιώντας ότι τα έχει όλα έτοιμα για την κηδεία της. Υπενθυμίζεται, ότι η σπουδαία «κυρία» του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου έφυγε από την ζωή την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Μιλώντας στο Λοιπόν και τον Γιώργο Μουλά είπε πως αργά ή γρήγορα το τέλος θα έρθει και τα έχει οργανώσει όλα. «Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να ακούσω εκείνες τις φρικτές λέξεις. Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω κάθε βράδυ κι όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου» ανέφερε.

Προσέθεσε επίσης ότι ζήτησε από την αγαπημένη της φίλη Ευανθία Ρεμπούτσικα μία χάρη: «Να μου γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ μουσικό. Θα έρθει στην Ριτσώνα και με το υπέροχο κόκκινο βιολί της θα μου παίξει αυτό το κομμάτι πριν από την καύση. Αισθάνομαι αυτοκράτειρα με αυτό και μου αρέσει».

Η ίδια ανέφερε επίσης πως πέρασε μια δύσκολη περίοδο τουλάχιστον 20 χρόνων. «Ήμουν παράλυτη, παχύσαρκη 120 και βάλε κιλά. Υπήρξα ένα τέρας. Είχα μεταμορφωθεί σε ένα τέρας. Ένα τέρας που πήρε το θάρρος και έβγαλε τη φωτογραφία του στην τηλεόραση. Ένα τέρας, γουρούνι παχύσαρκο και με σήκωναν για να καθίσω ακόμη και στο καροτσάκι. Μετά από αυτό κάηκα, αλλά ευτυχώς βρήκα τον άνθρωπο που με έκανε να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Περπατάω, αλλά δεν μπορώ ακόμη να κάνω μεγάλη απόσταση, πιστεύω ότι του χρόνου θα κάνω κατοστάρι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share