Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

«Είχα συντρόφους υποτίθεται με χρήματα και τους πλήρωνα εγώ» - Καρφάρα από την Κατερίνα Καινούργιου για τους πρώην της (Video)

«Πέρα από την πλάκα... Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι επιχειρηματίας, αν θα έχει λεφτά»

5 Οκτωβρίου 2023 16:32
«Είχα συντρόφους υποτίθεται με χρήματα και τους πλήρωνα εγώ» - Καρφάρα από την Κατερίνα Καινούργιου για τους πρώην της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία ακόμα αποκάλυψη για τα προσωπικά της και τους πρώην συντρόφους της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της! Επίσης, νέο αμόρε φαίνεται να έχει στη ζωή της η Κατερίνα Καινούργιου, με την όμορφη παρουσιάστρια να κάνει την αποκάλυψη on air στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα».

«Είχα συντρόφους υποτίθεται με χρήματα και τους πλήρωνα εγώ»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου, ο οποίος θέλει να βρει γαμπρό με χρήματα στην Κατερίνα Καινούργιου, η παρουσιάστρια είπε:

«Πέρα από την πλάκα… Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι επιχειρηματίας, αν θα έχει λεφτά. Είχα συντρόφους με υποτίθεται χρήματα και τους πλήρωνα εγώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Μου έτυχε μια σχέση μεγάλη και ήταν πολύ ευκατάστατος και λες μη νομίζει ότι τον θέλω για τα λεφτά του. Φτάσαμε σε σημείο να τα κάνω όλα εγώ, να πληρώνω εγώ, να αγοράζω εγώ. Θέλω έναν άνθρωπο να θαυμάζω, να μπω στο σπίτι και να νιώθω μια συναισθηματική ασφάλεια».

«Λύγισε» η Κατερίνα Καινούργιου: «Μήπως πληρώνω κάποιο τίμημα στην προσωπική μου ζωή» - Τα κλάματα της παρουσιάστριας on air (video)

Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της. Το πρωί της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου η γνωστή δικηγόρος, Γιάννα Παναγοπούλου μίλησε στην Super Κατερίνα για τη γέννηση του γιου της, δίνοντας τρυφερή ευχή στην παρουσιάστρια. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Εγώ και ο μπέμπης σου ευχόμαστε από καρδιάς να αποκτήσεις ένα μωράκι σαν το δικό μας», ανέφερε η Γιάννα Παναγοπούλου.

Και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Με συγκινείτε τώρα. Ξέρετε πόσες φορές κάθομαι και σκέφτομαι – γιατί όλες μου οι φίλες τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει μανούλες – και λέω: “ρε συ μου πάνε όλα καλά στη δουλειά μου, δόξα τω Θεώ, προσπαθώ, έχω στηρίξει την οικογένειά μου”, και λέω: “μήπως πληρώνω κάποιο τίμημα στην προσωπική μου ζωή;” Με πιάνουν κάποιες ανασφάλειες».

Και της απάντησε η Γιάννα Παναγοπούλου: «Μας πιάνουν ενοχές πολλές φορές. Να ξέρεις, οι άνθρωποι που χαμογελούν και δίνουν χαρά, δεν έχουν ανασφάλειες και έχουν πίστη στο Θεό, ο Θεός θα τους ανταμείψει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share