Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

"Καρυδότσουφλο" η περιουσία της Αθηνάς Ωνάση: Από τα 2,3 δισεκατομμύρια εκτιμάται πως "κατρακύλησε" κάτω από 500 εκατομμύρια - Η νέα ζωή της μακριά από τη δημοσιότητα (Video)

Φημολογείται πως εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται σε νέα σχέση και μάλιστα ο σύντροφος είναι χωρισμένος με παιδιά

4 Οκτωβρίου 2023 18:59
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

"Καρυδότσουφλο" εκτιμάται πως έχει γίνει η περιουσία της Αθηνάς Ωνάση καθώς από τα 2,3 δισεκατομμύρια εκτιμάται πως "κατρακύλησε" κάτω από 500 εκατομμύρια, με την νέα ζωή της να αποτελεί ένα μυστήριο όντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ενώ, ένα δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας κάνει λόγο ότι η Αθηνά Ωνάση σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα.

Πόσα χρήματα έχει τώρα η Αθηνά Ωνάση

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, η περιουσία της είχε εκτιμηθεί στα 2,3 δισεκατομμύρια, ωστόσο, σήμερα εκτιμάται πως είναι κάτω από 500 εκατομμύρια!

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης της άφησε ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισ, καταθέσεις στις ΗΠΑ 40 εκ., καταθέσεις στη Λατινική Αμερική 90 εκ, επενδύσεις εταιρειών 200 εκ. και άγνωστο ποσό σε ελβετικές τράπεζες.

Ωστόσο σήμερα η Αθηνά Ωνάση έχει μόνο λιγότερα από 500 εκ., 217 τραπεζικούς λογαριασμούς, 300 εκ. μετρητά, πολλές μετοχές και ράβδους χρυσού. Μπορεί αυτά τα ποσά να μας φαίνονται σοκαριστικά, ωστόσο, για τα δεδομένα τα δικά τους μιλάμε για τεράστια απώλεια χρημάτων.

Να σημειωθεί, ότι η Αθηνά Ωνάση φημολογείται πως εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται σε νέα σχέση και μάλιστα ο σύντροφος είναι χωρισμένος με παιδιά.

Εξαφανισμένη στον πόνο της η Αθηνά Ωνάση: Βούιξε το διαδίκτυο για τον πρώην συζυγό της Άλβαρο ντε Μιράντα Νέτο (photo)

Η Αθηνά Ωνάση παραμένει εξαφανισμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και από τα social media, ωστόσο αυτό δεν ισχύει και για τον πρώην σύζυγό της, Άλβαρο ντε Μιράντα Νέτο, καθώς διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του και επιθυμία του είναι να μοιράζεται τον ενθουσιασμό του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ίδιος, μετά τον χωρισμό τους έφτιαξε ξανά τη ζωή του με την Denize Severo, με την οποία παντρεύτηκε το 2018 και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. Χθες, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, οι δυο τους μάλιστα, γιόρτασαν την πέμπτη τους επέτειο και το διαδίκτυο "βούιξε".

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση

Και οι δύο προχώρησαν σε αναρτήσεις μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, με την καλή του να γράφει χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι από την Παλαιά Διαθήκη: «"Τότε ο άνθρωπος είπε: Αυτό είναι οστά από τα οστά μου και σάρκα από τη σάρκα μου! Θα ονομάζεται γυναίκα επειδή την πήραν από έναν άντρα. Γι’ αυτό ο άνθρωπος θα αφήσει τον πατέρα και τη μητέρα του και θα ενωθεί με τη γυναίκα του, και θα γίνουν σάρκα μία". Ο Θεός να μας ευλογεί για πάντα! Σ' αγαπώ τόσο πολύ! Σε αγαπώ τόσο πολύ!».

Και εκείνος με τη σειρά του, σημείωσε: «Και σήμερα κλείνουν 5 χρόνια από τότε που ο Θεός μου παρουσίασε την πιο υπέροχη σύζυγο του σύμπαντος. Αγάπη μου σαν χθες μου φαίνεται ο γάμος μας και θα είναι αιωνιότητα. Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! #pscv Ο Θεός να ευλογεί πάντα την ένωσή μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share