Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Μαίρη Χρονοπούλου: Από αυτά τα σκαλοπάτια γλίστρησε χτυπώντας στο κεφάλι η αγαπημένη ηθοποιός (Video)

«Δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις της»

4 Οκτωβρίου 2023 16:37
Μαίρη Χρονοπούλου: Από αυτά τα σκαλοπάτια γλίστρησε χτυπώντας στο κεφάλι η αγαπημένη ηθοποιός  (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού η Μαίρη Χρονοπούλου. Για δεύτερο 24ωρο νοσηλεύεται διασωληνωμένη μετά από ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της το απόγευμα της Κυριακής.

Από αυτά τα σκαλοπάτια γλίστρησε χτυπώντας στο κεφάλι η αγαπημένη ηθοποιός

Όλα συνέβησαν ενώ η Μαίρη Χρονοπούλου βρισκόταν μόνη της στο σπίτι της στην Παιανία. Στην προσπάθειά της να κατέβει ένα εσωτερικό σκαλοπάτι, γλίστρησε χτυπώντας στο κεφάλι.

Την αγαπημένη ηθοποιό εντόπισε λίγη ώρα αργότερα η οικιακή της βοηθός, όταν έφτασε στο σπίτι και την είδε αναίσθητη στο πάτωμα. Ο ηθοποιός Θωμάς Χούντας ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σπίτι καλώντας το ΕΚΑΒ. Ο ηθοποιός Θωμάς Χούντας μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα σκαλοπάτια από τα οποία έπεσε η Μαίρη Χρονοπούλου:

Μαίρη Χρονοπούλου: «Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά. Εκείνη την ημέρα που έπεσε, είχα ρεπό και έλειπα. Δεν μου απαντούσε και κατάλαβα αμέσως...» - Η δραματική περιγραφή της οικιακής βοηθού (Video)

Ανησυχία έχει προκαλέσει η υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία από την Τρίτη (03/10) βρίσκεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Όπως έχει γίνει γνωστό, η σπουδαία ηθοποιός είχε ένα ατύχημα, καθώς έπεσε την ώρα που πήγαινε προς την τουαλέτα του σπιτιού της.

«Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά. Εκείνη την ημέρα που έπεσε, είχα ρεπό και έλειπα. Δεν μου απαντούσε και κατάλαβα αμέσως...»

Η οικιακή βοηθός που πρόσεχε τη Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου ανέφερε πως, δυστυχώς, την ημέρα του ατυχήματος, η Νίνο, όπως ονομάζεται η οικιακή βοηθός της κ. Χρονοπούλου, είχε ρεπό.

«Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, όπως ήταν. Εκείνη την ημέρα που έπεσε, είχα ρεπό και έλειπα. Συνήθως την έπαιρνα τηλέφωνο το απόγευμα. Εκείνη τη μέρα δεν μου απαντούσε και κατάλαβα αμέσως. Ξεκίνησα να πάω στο σπίτι της, ήμουν στην Αθήνα και η Παιανία ήταν μακριά».

«Τον τελευταίο καιρό ζαλιζόταν. Δεν ξέρουμε πόση ώρα ήταν κάτω. Δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις της. Διασωληνώθηκε και οι γιατροί μας είπαν ότι είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση»

Ο Θωμάς Χούντας, οικογενειακός φίλος της ηθοποιού που μεσουράνησε στον ελληνικό κινηματογράφο, ανέφερε πως «δυστυχώς, η κατάσταση δεν είναι καλή. Τη φέραμε εδώ, διασωληνώθηκε και οι γιατροί μας είπαν ότι είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ευελπιστούμε μόνο στο να αναρρώσει γρήγορα, να μας δει και να μιλήσουμε».

«Της είχα πει να μην σηκωθεί, γιατί τον τελευταίο καιρό ζαλιζόταν. Όταν η οικιακή βοηθός πήγε στο σπίτι της, την βρήκε πεσμένη στο πάτωμα. Δεν ξέρουμε πόση ώρα ήταν κάτω. Δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις της. Οι γιατροί μας είπαν από την πρώτη στιγμή πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Ζαλίστηκε, δεν την κράτησαν τα πόδια της», ανέφερε ο κ. Χούντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share