Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Κατέρρευσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα: «Είναι κάτι προσωπικό»

Ξέσπασε σε κλάματα η παρουσιάστρια

4 Οκτωβρίου 2023 11:39
Κατέρρευσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα: «Είναι κάτι προσωπικό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατέρρευσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της και ξέσπασε σε κλάματα, αναφέροντας ότι είναι κάτι προσωπικό. Την ίδια ώρα οι τηλεθεατές της «έβγαλαν» το καπέλο» μετά το ξέσπασμά της εναντίον του Αχιλλέα Μπέου.

Μια δύσκολη στιγμή φαίνεται ότι περνάει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ξέσπασε σε κλάματα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στον Alpha.

Όσο έπαιζαν τα θέματα του «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια άρχισε να κλαίει, αποκαλύπτοντας ότι είναι κάτι προσωπικό.

«Έχω αποσυντονιστεί τελείως, είναι κάτι τελείως δικό μου. Με συγχωρείται, είναι κάτι προσωπικό. Απλά δεν μπορώ να κρατήσω τη στεναχώρια μου» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο με την αντίδρασή της

«Μου είπε κάτι που με στενοχώρησε»: Αποκάλυψη «βόμβα» από την Κατερίνα Καινούργιου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (video)

Σε μία αποκάλυψη που αφορούσε την Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε ο Χάρης Λεμπιδάκης στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», με την ίδια την παρουσιάστρια να επιβεβαιώνει.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη δήλωση της παρουσιάστριας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Μου έστειλαν μήνυμα τώρα και μου είπαν ότι το πρωί, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στη ραδιοφωνική του εκπομπή, είπε ότι μιλήσατε», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Ναι ναι, μιλήσαμε το Σάββατο», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Χάρης συνέχισε: «Δεν νιώθει έτοιμος ακόμα να βρεθείτε από κοντά».

«Ήταν με τον κολλητό του αδερφού μου τον Νίκο που είναι και δικός μου φίλος. Παίρνω τον Νίκο και μου λέει “έλα εδώ είμαι με τον Δημήτρη”. “Δώστον μου” του λέω. Μιλήσαμε φιλικά και είπε και κάτι με στεναχώρησε, με συγκίνησε».

«Έτσι αρχίζουν οι ωραίες σχέσεις», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, παρά τα παράπονα που της έκανε που δεν τον ενημέρωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share